Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye jól tettem, hogy nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye jól tettem, hogy nem jövök össze a sráccal?

Figyelt kérdés

Az van, hogy ismerek egy velem egyidős fiút akivel egy helyre valósiak vagyunk, és tetszik nekem, de barátnője van. Így nyilván nem kezdenék vele. Sosem beszéltünk még. Facen ismerősök is vagyunk, és mindig nézzük egymás sztoriját. Van mikor ő szivezi is a képem. Úgy veszem észre ebből, hogy biztos tetszhetek akkor neki, de mivel barátnője van nem nyit más lányok felé. Elég régóta együtt vannak már.

Nemrégiben a bátyja aki szintén az ismerősöm facen, bepróbálkozott nálam. Beszélgettem vele kicsit, de annyiba hagytam. Ő sem néz ki rosszul, de az öccse tetszik nekem igazán, és így nem jönnék vele össze. Ez így nem jönne ki jól. Pl ha mondjuk elmennék majd hozzájuk és ott lenne az öccse, úgyis őt nézném mindig és nem tudnék ettől eltekinteni. A bátyjával szemben meg ez csúnya lenne, hogy vele vagyok együtt de azért nekem a tesója jön be. Így nem szabad belemenni ebbe. Persze ezt nem mondtam el neki hogy erről van szó, csak már nem beszélek vele.

Ugye jól gondolom és így a normális?Szerintem mindenki így tenne.

2022. márc. 19. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted.

Azzal jöjj össze, akibe szerelmes vagy, és alapvető, hogy más kapcsolatába nem rondítunk bele.

2022. márc. 19. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Ha nekem lenne egy fiú testvérem jó szívvel osztanálak meg vele :D nem lennék féltékeny rá max közösbe dobnálak (ha te is bele mennél)...épp ésszel persze jobb hogy nem jöttél össze vele, de őszintén melyik csajt érdekli manapság az igazán hogy van csaja a másiknak vagy nincs...
2022. márc. 19. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

“ Facen ismerősök is vagyunk, és mindig nézzük egymás sztoriját”

Miből gondolod, hogy a face-n olvassa, nézi a dolgaidat?

2022. márc. 19. 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, mert egyikbe se vagy szerelmes.
2022. márc. 19. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!