Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most mit gondol?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mit gondol?

Figyelt kérdés

Ez lehet semmi, na mindegy azért megkérdezem....

Ma beszélgettem VELE (messengeren) és megemlítettem egy fiúnevet többször is (nem szándékosan) az osztályból és olyan fura lett. Remélem nem rontottam el nagyon. Ajj most tökre félek...

2022. márc. 18. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Csak féltékeny. Ez meg nem baj, sőt, azt jelentheti, hogy szeret.^°^
2022. márc. 18. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Tenyleg lehet hogy csak feltekeny vagy lehet hogy annak a fiunak is tetszel meg neki is és rivalizálnak egymással...kitudja😅
2022. márc. 18. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Most nem tudom miről van szó. De biztos!
2022. márc. 19. 01:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Mit takar az hogy fura lett? Te érezted annak, vagy ő változtatott a stílusán?
2022. márc. 19. 03:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy féltékeny, vagy megsértődött.
2022. márc. 19. 09:03
 6/8 A kérdező kommentje:

4

Hát utána valahogy másmilyen lett a beszélgetés. Egy kicsit kínos lett az egész. Valahogy megváltozott a stílusa. Legalábbis én úgy éreztem. Aztán, amikor témát váltottam, akkor már újra ugyanolyan lett.

2022. márc. 19. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Ez alapján biztos rosszul esett neki, de továbbra is érdekled ha folytattátok a beszélgetést és más témánál már nem volt "furcsa".
2022. márc. 19. 17:32
 8/8 anonim válasza:
100%
Szerintem azt a másik fiút nem kellett volna említened ahogy a többiek is mondták most tuti féltékeny.Viszont attól még bit téged.De az elég szar érzés mikor tetszik valaki de ő másról áradozik.Szerintem ha te is gondolod éreztesd vele hogy érdekel, mert könnyen elveszheted.Amint mondtam ha valaki aki a crushod és másról beszél az nagyon rosszul esik.És nem tudhatod hogy most lemond rólad vagy még elszántabban fog küzdeni érted.(ha az utóbbi akkor nagy mákod van)
2022. márc. 21. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!