Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, ti hogy viselitek ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2cool4scoole kérdése:

Srácok, ti hogy viselitek ha a barátnőtök más srácot megölel?

Figyelt kérdés
Ha régi ismerős akkor lehet? Vagy barátkozik egy másik sráccal és friss 5 hónapos barátkozás után már öleléssel köszönnek el egymástól míg eddig csak téged ölelt?

2022. márc. 18. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
zavarna
2022. márc. 18. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Amíg velem fekszik csak le tőlem azt ölelget akit akar.
2022. márc. 18. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Féltékeny típus vagyok így zavarna.

Régebben nem voltam az, nálam ez kialakult dolog és próbálok tenni ellene.

Egyáltalán nem zavart régebben az ilyesmi, teljesen megbíztam a másikban, ha mondott valamit akkor az úgy volt. Ha mondta, hogy elmegy talizni egy fiú barátjával, egy szavam nem volt ellene.

Tényleg tudom, hogy felesleges ez a féltékenykedősdi, nem származik belőle semmi jó. Ha nem vagy mellette úgy is azt csinál amit akar, akár mindenben is kamuzhat, ha jó benne úgy sem tudod meg. Ha valaki rá mozdul az ő dolga koptatni, nem állhatsz mindíg mellette és még sok egyéb dolog.

De ugye én is hiába tudom ezeket, mégis féltékeny vagyok. Első sorban bizalmi problémák miatt. De akkor sem kezdem el pl az üzeneteit olvasgani vagy nem kérem el a jelszavait, ha akarná adni se kellene. Nekem az kell, hogy ha valami nem tetszik nekem, akkor öljünk le, beszéljük át a dolgokat és kész. Szerintem egyik legjobb módszer. Nem megyek az agyára, nem idegesítem magam egy semmi dologgal, hanem tényleg meg lehet beszélni a dolgot. Nem is kell feltétlenül az, hogy változtasson valamit, szimplán csak magyarázza el a dolgokat, nyugtasson meg, legyen őszinte.

Javaslok neked is egy hasonlót. Ha zavar valami a másikban üljetek le és beszéljétek meg. Persze ez oda - vissza működő dolog. Nincs az, hogy én többet engedhetek meg magamnak vagy bármi.

2022. márc. 18. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem annyira zavarna.
2022. márc. 18. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is megölelem a lány barátaimat, ő miért ne tehetné ezt?
2022. márc. 19. 03:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!