Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdeklem? Soha nem ír rám a csaj.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem? Soha nem ír rám a csaj.

Figyelt kérdés

Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mit tegyek abban az esetben, ha a csaj nem keres?

Nádjából annyit kell tudni, hogy regén osztálytársak voltunk. Sajnos csak pár évig mert közben kiöltöztem külföldre. Igy megmaradt valamennyire az ismeretség. Pár hónapja, (kb. 10 év után) újra felkerestem és elhívtam kávézni.

Fura volt a dolog mert sokat beszélt és meg nyitott is volt, de nem nézet a szemembe, sőt nagyon félénknek is tűnt. Egy második „randi” szerűségre is elhívtam ebédelni. Ott még nyitottabb volt.

Abban állapodtunk meg hogy ha megint újra itthon vagyok akkor talalkotunk. A gond ott van hogy mindig én kezdeményezem a beszélgetést (online). Magától meg soha nem keres. Viszont ha ráirok akkor nyitotnak tunik a beszelgeteshez.

Most nem értem. Érdeklem, vagy csak az idömet pazarlom? Érdeklem egyáltalán?

#írás #Érdeklem a csajt? #most érdeklem #Érdeklem vagy csak az időmet pazarlom? #randi problémák
2022. márc. 17. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy érdekled. Maximum (régi) barátként tekint rád.
2022. márc. 17. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműek a jelek, nem érdekled. Ezt le kell nyelni
2022. márc. 17. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szégyenlősebb, simán lehet, hogy csak nem mer írni. Ha elmegy a randikra, élőben érdeklődik, szerintem nincs okod aggódni. Ha zavar, legközelebb mondhatnád neki, hogy nagyon örülnél, ha néha ő is keresne. Lehet neki eszébe sem jut,hogy téged ez elbizonytalanít.
2022. márc. 17. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Barátként gondolt rád szerintem korábban is, max. te gondoltad randinak. Esélytelen volt a kezdetektől fogva úgy, hogy külföldön élsz, ő meg itthon.
2022. márc. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!