Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első csók sztorik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók sztorik?

Figyelt kérdés
Ha szeretnéd írd meg a korod és a nemed(meg akivel volt), hogy mikor volt és hányadik kapcsolatod(valószínűleg az első). Mennyi idő után történt és milyen volt? Együtt vagytok-e még? Stb...Bármi, ami még eszedbe jut róla. :)

2022. márc. 16. 15:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
17 voltam, Balatonon buliztunk augusztus 20-án. Egy idegen sráccal történt az esti nagyfellépős bulin. Nem egy tipikus szerelmes történet de nekem szép emlék. A srác nagyon tetszett, jól csókolt (szerintem ő tanított meg jól csókolni :D) meghívott egy üdítőre, leültünk a fűre, beszélgettünk pár sort (iszonyat messze laktunk egymástól) kezet fogtunk majd mindenki visszament a társaságához. A srác szerintem a nevem elfelejtette, de én emlékszek a nevére, néha ránézek, de nem tudok róla semmit:) szerintem nem tudja hogy ő vele csókolóztam először
2022. ápr. 14. 21:31
 12/16 anonim válasza:
100%
14 voltam, akkor már egy ideje együtt voltunk, andalogtunk a Duna parton, leültünk egy padra beszélgetni, egyszer csak a szemembe nézett és megcsókolt. Ennyi. Semmi extra, de én nagyon élveztem. Most is együtt vagyunk.
2022. ápr. 28. 13:24
 13/16 anonim ***** válasza:
34%
Engem első barátnőm elkezdett kergetni egy fa körül. Bemenekültem a fészerbe de utánam jött és ránk zárta az ajtót. Próbáltam elbújni a kapáló gép mögé de már tudtam, hogy nekem lefőtt a kávé. El is kapott rendesen az a fehérnép.
2022. máj. 2. 09:30
 14/16 anonim válasza:
12 éves voltam egy nyári nap volt szakadt az eső és a barátaim lehívtak a játszora teljesen eláztunk és ott megtörtént. Mindkettőnknek ez volt az első de nagyon jó volt. Utána még 1 évig együtt voltunk.
2022. máj. 16. 13:29
 15/16 anonim válasza:
100%

Sziaztok:3

16 éves vagyok és másfél hónapja csokoloztam eddig először és utoljára is mivel pont suli utolsó napján volt és elég messze lakunk egymástól de ezt majd kesobb:) a fiú 18 éves és már egy fél éve tetszett. Elmentunk sétálni egy parkba és ott történt meg először hirtelen akart lekapni amitől en megijedtem és elhuzodtam de szajrapuszi lett belőle majd pár másodperccel később közelebb hajoltam és megtortent. Nyelves volt és szerintem elég jó volt a csok viszont nem jöttünk össze mivel a fiú egy gyökér és rajtam kívül kiderult több novel kavar jelenleg is :) viszont attól még szép emlék marad:3

2022. aug. 3. 00:02
 16/16 anonim válasza:
ovodaban talan 4 evesen.nem csak puszi,rendes csokolozas volt kb napi szintenXDD
2022. aug. 23. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!