Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az olyan fiúk akik egész nap játszanak a gépen és nincs életük?
Ezek szerint neked csak az a normális aki egyetért veled. Tényleg nagyon okos lehetsz. :D
Nekem sem jönnél be. Én is szoktam játszani, de nem csak erről szól az élet, más programokat és célokat is igénylek az életben. Nem csak drága utazásról van szó, hanem hogy mondjuk elmenjünk kirándulni, együtt szórakozni, programokat a barátainkkal. Ezek mind tök ingyen vannak. De én megigénylem, hogy a párom törődjön velem és néha kimásszon a gép elöl.
Ahh az utolsó mekkora 😂😂😂
100% facts
Utazásra költenéd az összes pénzed? Jót nevettem. És mikor utaznál ha mindig a gép előtt ülsz?
Nem baj. Maradj is otthon a játekaiddal, majd mi NŐK randizgatunk hús-vér férfiakkal. Ja és élvezzük az életet. Te meg majd szépen kimaradsz mindenből.
Majd 20 év múlva megmagyarázod magadnak, amikor már agglegény leszel, hogy te okosabb vagy mindenkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!