Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért változott meg az edzőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg az edzőm?

Figyelt kérdés
Régebben még teljesen normálisan viselkedett, felnéztem rá és elismertem a munkásságát(de nem rajongtam érte megszállottan meg semmi ilyen). Először csak annyi volt, hogy megjegyzéseket tett, hogy pl. jó a combod vagy hasonló, aminek nem is tulajdonítottam nagyobb figyelmet, gondoltam ilyen a stílusa és kész,ha csak ennyi lenne nem is érdekelne.De aztán elkezdett valahogy máshogy nézni rám, állandóan a szemembe néz ami már néha tök kínos. Majd jöttek az olyan megjegyzései, hogy egyedül lesz és maradjak ott meg majd az h d.gni akar velem. Először ezt se vettem komolyan, majd rájöttem, h ő nagyon is komolyan mondja. Meg is mondtam neki érthetően, hogy engem ő nem érdekel és nem fogok vele du.ni...arról ne is beszéljünk, hogy van köztünk úgy 40 év. És van egy nála jóval fiatalabb élettársa szóval nem panaszkodhat. Én nem tettem feléje soha semmilyen közeledő szándékú jelzést meg olyat se amit félre érthetett volna, nem öltözködöm kihívóan és nem is vagyok az a mindenkivel összefekszek típús de ez látszik is sztem. Illetve más korombeliekkel meg normális, (legalább is nem tudok arról h ilyeneket mondott volna másoknak) meg ha van más a közelben akkor se mond ilyeneket. Nem rohanna le csak úgy mert azért csak van annyi esze, de én nem tudok ezzel mit kezdeni...volt hogy visszaszóltam neki hátha észre veszi magát de hát rohadtul nem. Máshoz nem igen tudok menni mert eddig ő a legjobb szakmailag, vagy a mások túl messze vannak. Már edzések közben is furább mint régen és nem szeretném, hogy a folytonos visszautasítás miatt majd a fejlődésem szívja meg. Feljelentésnek sincs értelme, mert egyik az, hogy nem tett úgy semmit velem és nem is tudok bizonyítani semmit, az önmagában nem elég, hogy perverz, illetve én se vagyok már 12. De nem értem miért lett ilyen, és azt se tudom mit csináljak. Valakinek valami beszólás ötlet amitől leállna? Ti mit tennétek?

2022. márc. 15. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom milyen a kapcsolatod az edzőstársaiddal, ha jó, én először őket kérdezném meg, hogy volt a velük hasonló. Átérzem, mert én is sportolok, volt ilyen eset, és megbeszéltük közösen hogy ilyen a többiekkel is történt, tudtunk közös panaszt tenni.

Ha meg csak veled ilyen beteg állat, akkor is tegyél panaszt az egyesület vezetőségénél minimum, ezt ne hagyd semmiképpen. Ja, és minden áron kerüld el hogy kettesben maradjatok, vigyázz magadra.

2022. márc. 15. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem beszólogatni kell, hanem ha folytatni akarod a sportot, akkor edzőt, de méginkább egyesületet váltani.

Ha így maradnak a dolgok, ki fog csinálni.

2022. márc. 15. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez szexualis zaklatas csak hogy tudd. Szolj a szuleidnek. Nem hiszem hogyha valaki igy viselkdik az szakmailag is megbukott. Tok mindegy mit tud vagy mit nem tud.

Szerintem is a spotolo tarsaiddal is beszelj hogy veluk volt-e ilyen. De elso korben ne direkt modon kerdezz ra ha nem tudid bizonyitani hanem puhatolozz diplomatikusan.

En a helyedbe inkabb vagy valtanek vagy abbahagytam volna addig azt a sportot amig nem talaltam volna olyan edzot aki a hivatasanak el es nem sajat nevelesu sportoloit kornyekezi meg szexualisan.

Nekem szerencsere mindig nagyon ertekes es hivatastudatu edzoim voltak. Neked is olyan edzot kene keresni.

Mit sportolsz? Hivatasos sportolo vagy? Mert akkor a sport szovetseg fele is tudod jelezni de ha nem hivatasos akkor is.

2022. márc. 15. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:
56%

* viselkedik

* tudod

2022. márc. 15. 19:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én sem gondoltam volna, hogy ez lesz. Néhány sporttársammal már beszéltünk erről, volt akinek semmit nem mondott, volt akinek csak ilyet h jó a segged vagy hasonló. Van egy ilyen stílusa ezt tudja mindenki, de már kezd elegem lenni belőle. Biztos vagyok benne, hogy volt már olyan aki élt az ajánlatával és ezért mer még mindig próbálkozni.De van olyan is akinek nem mer szólni semmit. Régebben még kedveltem de csak mint edzőt, mostmár örülök ha nem kell hozzá szólnom, és az a baj hogy úgy érzem a teljesítményemre sincs jó hatással ez az egész. Tudtára fogom adni mindenképp, hogy ha nem áll le akkor én lépek...
2022. márc. 15. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd magad, jelezd a vezetosegnek, szolj a szuleidnek.

Mrrt ha nem, akkor tragedia lesz szamodra h meg fog valtozni az eleted...

2022. márc. 15. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Először azt hittem konditeremben személyi edző és nem értettem, miért nem tudsz váltani.

De úgy látom itt szexuális zaklatásról van szó.

Azonnal hagyd ott, nem ér egy sport sem annyit, hogy kikészülj.

2022. márc. 15. 20:04
 8/9 anonim válasza:
100%
Nekem ha ilyet mondott volna az edzőm és otthon elmondtam volna apának tuti hogy bemegy és lekever neki egyet
2022. márc. 15. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem kamu ( pedig hajlok rá, hogy az), a szóbeli zaklatás is zaklatás, büntetendő.
2022. márc. 16. 00:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!