Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire számít hogy egy lánynak szép orra legyen?
Érdekel ez a téma hogy a fiúk ezt mennyire tartják fontosnak egy lányon.
Úgy veszem észre és úgy is gondolom, hogyha a fiúkon/férfiakon görbe az orr vagy valamilyen szempontból nem hibátlan, az náluk kevésbé észrevehető mert az összképben nem tűnik fel. Náluk ettől el lehet tekinteni ha nincs nagyobb baj vele, semmi probléma ha nem hibátlan. Viszont egy lánynál ez teljesen más. Lányoknak evidens hogy szép hibátlan arcuk legyen és ha valami nem szép rajta, pl az orr görbe, ferde vagy nagy, az egyből észrevehető és kiszúrja rajtuk az ember. Lányoknál nagyobb probléma ez.
És én is ebben vagyok, lányként nincs hibátlan orrom. Ezenkívül semmi baj nincs velem, nagyon meg vagyok magammal elégedve meg mások is, de az orrom miatt nem tudom eléggé értékelni magam és kihat a közérzetemre, a kisugárzásomra és nincs önbizalmam sem. Folyton takargatom oldalról az arcom hogy ne vegyék észre nagyon rossz így élni. Tervezem nagyon az orrplasztikát csak arra gyűjteni kell.
Szóval mi a véleményetek erről?
En is sokaig szenvedtem az orrom elfogadasaval, sot meg most is neha rosszul erzem magamat miatta.
Ha jobban kiemeled az arcodon a vonzobb, szamodra szebb vonasaidat, hidd el, magabiztosabbnak fogod erezni magadat.
De velemenyem szerint az orrod sokkal karakteresebbe teheti az arcod.
Az meg, hogy most nehany ferfi mit gondol, ne erdekeljen. Nem mindenki gondolja ugyanazt.
"lányként nincs hibátlan orrom"
Hibátlan orr ami a funkcióját ellátja. De ki mondja, meg hogy a kinézetén mi a hiba? Szinte csak a szétoperált celebeknek van hibátlan orra. Amúgy meg oldalról ne nézd magad, mert oldalról az emberek nagyrésze nem olyan szép. Fogadok az ismerősi körödből alig van valakinek szép orra, legalább is az enyémből, de azok még csak nem is a legszebb lányok. Senki sem tökéletes, emeld ki azt magadon ami tetszik és akkor azt veszik észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!