Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire számít hogy egy lánynak szép orra legyen?
Érdekel ez a téma hogy a fiúk ezt mennyire tartják fontosnak egy lányon.
Úgy veszem észre és úgy is gondolom, hogyha a fiúkon/férfiakon görbe az orr vagy valamilyen szempontból nem hibátlan, az náluk kevésbé észrevehető mert az összképben nem tűnik fel. Náluk ettől el lehet tekinteni ha nincs nagyobb baj vele, semmi probléma ha nem hibátlan. Viszont egy lánynál ez teljesen más. Lányoknak evidens hogy szép hibátlan arcuk legyen és ha valami nem szép rajta, pl az orr görbe, ferde vagy nagy, az egyből észrevehető és kiszúrja rajtuk az ember. Lányoknál nagyobb probléma ez.
És én is ebben vagyok, lányként nincs hibátlan orrom. Ezenkívül semmi baj nincs velem, nagyon meg vagyok magammal elégedve meg mások is, de az orrom miatt nem tudom eléggé értékelni magam és kihat a közérzetemre, a kisugárzásomra és nincs önbizalmam sem. Folyton takargatom oldalról az arcom hogy ne vegyék észre nagyon rossz így élni. Tervezem nagyon az orrplasztikát csak arra gyűjteni kell.
Szóval mi a véleményetek erről?
Ami fontos az az összkép. Ha "fura" az orrod, akkor az csak egyedibbé tesz:)
De senki sem tökéletes, kicsike önbizalmat ha felszedsz, akkor jobban fogod érezni magad a bőrödben és az orrod egyáltalán nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!