Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mennyire számít hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mennyire számít hogy egy lánynak szép orra legyen?

Figyelt kérdés

Érdekel ez a téma hogy a fiúk ezt mennyire tartják fontosnak egy lányon.

Úgy veszem észre és úgy is gondolom, hogyha a fiúkon/férfiakon görbe az orr vagy valamilyen szempontból nem hibátlan, az náluk kevésbé észrevehető mert az összképben nem tűnik fel. Náluk ettől el lehet tekinteni ha nincs nagyobb baj vele, semmi probléma ha nem hibátlan. Viszont egy lánynál ez teljesen más. Lányoknak evidens hogy szép hibátlan arcuk legyen és ha valami nem szép rajta, pl az orr görbe, ferde vagy nagy, az egyből észrevehető és kiszúrja rajtuk az ember. Lányoknál nagyobb probléma ez.

És én is ebben vagyok, lányként nincs hibátlan orrom. Ezenkívül semmi baj nincs velem, nagyon meg vagyok magammal elégedve meg mások is, de az orrom miatt nem tudom eléggé értékelni magam és kihat a közérzetemre, a kisugárzásomra és nincs önbizalmam sem. Folyton takargatom oldalról az arcom hogy ne vegyék észre nagyon rossz így élni. Tervezem nagyon az orrplasztikát csak arra gyűjteni kell.

Szóval mi a véleményetek erről?

2022. márc. 14. 10:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben nem a külső a legfontosabb tényező, aki emiatt ejt az felszínes, szóval ne bánd, mert nem szetet téged. Aki igazán szeret az elfogad olyannak amilyen vagy.
2022. márc. 14. 10:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Jó nyilván, ezt én is tudom és szerintem mindenki, tehát ez egy sablonos válasz. A kérdésemre szeretnék választ kapni.
2022. márc. 14. 10:18
 3/14 anonim ***** válasza:
14%
Csak ne legyen krumpliorr, görbe
2022. márc. 14. 10:54
 4/14 anonim ***** válasza:
4%
Baromi fontos. Annyi lány vanakinek lenne egy tök szép arca aztán meg olyan az orra hogy max kutyában. Persze nen tehetnek róla de hát ez már csak ilyen.
2022. márc. 14. 11:07
 5/14 anonim ***** válasza:
97%

Ami fontos az az összkép. Ha "fura" az orrod, akkor az csak egyedibbé tesz:)

De senki sem tökéletes, kicsike önbizalmat ha felszedsz, akkor jobban fogod érezni magad a bőrödben és az orrod egyáltalán nem zavarna.

2022. márc. 14. 11:27
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Sok-sok nő van, akinek nem formás (nem szokványos) az orra, mégis férjnél van, gyerekei vannak. Az én szomszédasszonyom is ilyen, de annyira udvarias, művelt, megnyerő, hogy nem csodálom, ha már évtizedek óta boldog házasok.
2022. márc. 14. 12:18
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
Ha jól megnézed, az emberek 99%-ának nem szép az orra.
2022. márc. 14. 12:26
 8/14 anonim ***** válasza:
20%
Én annyira szégyellem az orrom a fiúk előtt, hogy “orr kicsinyítő tudatalatti program videókat” hallgatok. Angolul vannak ilyenek fent a youtubon. Fél év alatt valóban szépen javult az orrom, de még mindig nem elég jó. Plasztikáztatni nem fogok. Marad a placebo meg a hókuszpókusz.
2022. márc. 14. 12:32
 9/14 anonim ***** válasza:
34%
Mutasd a nozid
2022. márc. 14. 12:59
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha annyira nem feltűnő, akkor semmi gond.
2022. márc. 14. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!