Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú cigizik az teljesen off?
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 23:35
A kérdező szavazást indított:
nem
igen
66 szavazat
2/22 anonim válasza:
Csak akkor, ha nem tudja a hozzá tartozó etikettet.
Szét dobálja a csikket, nem vonul arréb ha dohányzik, esetleg a lakásban cigizik...
3/22 anonim válasza:
Nem kizáró ok, bár nem túl előnyös az biztos. Zavar ha valakinek függősége van.
4/22 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön ha egy fiú cigizik , vonzónak tartom :D
6/22 anonim válasza:
Nem ertem ezeket a kerdeseket mire jo?!
Gondold vegig: valaszolni fog random 10 ember. Mondjuk hogy 7 nemre 3 igenre szavaz.
Na es? Mire mesz vele? Ez nem reprezentativ!
Masreszt a sajat eletedben szembe jovo valaki megintcsak random fogja eldonteni igen vagy nem.
Butuska.
8/22 anonim válasza:
"Nem ertem ezeket a kerdeseket mire jo?!"
Azon kívül, hogy többletpontot kapjon a kérdező "szavazós" kérdéséért, semmi másra.
Az ilyen kérdések után járó pontok a kérdező primitív lelkét simogatják.
Mellesleg, ha az enyém lenne ez az oldal, már erre senki nem válaszolhatna, törölt lenne.
9/22 anonim válasza:
Hát, szerintem egy fiúnál még simán ok, de egy lánynál/nőnél... na az 100x undorítóbb
10/22 anonim válasza:
Engem nem zavar egyáltalán,én is cigizek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!