Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik e hogy több mint barátság?
Figyelt kérdés
Nemsoká kettő éve van egy legjobb fiúbarátom. Mindenki szerint szerelmesek vagyunk a másikba. Nem tudom eldönteni. Álandóan azt mondja hogy neki én jelentek mindent meg hogy nállam fontosabb ember nincs az életében. Múltkor megkérdezte hogy szerintem milyen mint pasi. Ezelőtt ilyet sosem kérdezett és meg is lepődtem. Elég sűrűn van hogy 10 centis távolságban van a szánk és ő közelebb hajol. Szagolgatja a hajam. Nem igazán tudom hova rakni. De amikor valaki kérdez rólunk mindig barátként emleget minket. Amikor meg ketten beszélünk akkor meg kapcsolat. NEm szerelem vagy barátság hanem kapcsolat. Nem értem.2022. márc. 7. 17:03
1/9 anonim válasza:
Lehet tetszel neki, csak nem akarja emiatt tönkretenni a barátságotokat.
3/9 NTBS válasza:
Igen, csak ő is fél, hogy elveszít, ha nyomul. Ha neked tetszik kezdeményezhetsz egy beszélgetést a témáról négyszemközt.
4/9 anonim válasza:
Az előttem szólóval értek egyet. Döntsd el, hogy te szeretnél-e többet.
Ha igen, akkor mikor legközelebb közelebb hajol, hajolj közelebb te is :)
Ha viszont nem, akkor beszélnetek kéne erről..
5/9 A kérdező kommentje:
Pont ez az. Nem tudom én mit szeretnék, az biztos hogyha azt mondja jöjjünk össze akkor simán. De nem tudom h a szerelem miatt vagy csak szimpla szeretet. De mindenkire féltékeny vagyok aki vele van. Lányokra gondoltam persze. Nyomaszt ha ránéz egy másik lányra. Volt h igy random oda bújt vagy jött vagy hogy fejezzem ki magam. Így álltam oda állt és mintha meg akarna ölelni de mégsem. Buszon meg így jon egyre közelebb. Nem tudom hova tenni.
2022. márc. 12. 22:14
6/9 anonim válasza:
Ha féltékeny vagy minden lányra, aki vele van, akkor valószínűleg többet érzel iránta, mint barátság. Szerintem tégy egy próbát, egyáltalán nem gáz, ha a lány kezdeményez.
7/9 A kérdező kommentje:
De mi van akkor ha nem jön össze? Akkor meg a baratsagunkat is tönkre teszem
2022. márc. 13. 23:37
8/9 anonim válasza:
Ez a barátság így vagy úgy, de válaszút előtt áll.
Ha összejön, akkor átalakul szerelemmé, viszont ha nem, akkor veszett az ügy.
Tapasztalatból mondom, hogyha az egyik fél többet érez, akkor az egy idő után megöli a barátságot. Lehet áltatni magunkat, hogy nem így lesz, de csak idők kérdése.
9/9 anonim válasza:
Tetszetek egymásnak, úgyhogy ez már nem egy igazi, tiszta barátság, már most sem. Legalábbis ő biztos vonzódik hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!