Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fura?
Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok a csaj pedig 13. A sulimba jár(a gimnázium egy épületben van az álltatánosiskolával) és egy busszal megyünk haza. A busz megállóban is folyton engem les meg mosolyog. A haverom szerint is tetszek neki. De miért? Ha belegondolok mondjuk cuki kiscsaj de akkoris. Szerinte nem sok a korkülömbseg mert szerintem sok😂 Vagy nem?
17 F
2022. márc. 5. 17:46
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül sok. Beszélgess vele kicsit, aztán meglátjátok.
2/4 anonim válasza:
Ha szerinted sok, akkor sok. Akkor nincs mit keresni.
Tinilányok ezt csinálják.
3/4 anonim válasza:
Hát ennyi idősen még sok, aztán 10 év múlva már nagyon nem számít
4/4 anonim válasza:
Ennyi idősen még sok, 13 éves az még kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!