Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózottabb emberek, mi a vélemény?
Figyelt kérdés
Ha egy zárkózottabb fiú mindig visszaír, de magától ritkán ír, bár beszélgetés közben kérdezget. Személyesen is találkoztunk már, és megkérdezte mikor találkozunk legközelebb az lehet jel? Vagy ha a folyosón néz? És mindig köszön?2022. márc. 5. 09:29
1/3 anonim válasza:
szerintem szívesen tölt időt veled csak nem szeretné ha túl soknak éreznéd és a terhedre lenne
2/3 Senior Séf válasza:
Nem szívesen írok tini kategóriába, de most valamiért megfogott a kérdés. Figyuzz, kérdező! A férfi nem a szavak embere, ezért a fiúnak fogalma sincs, hogy mi a fenét kezdjen a helyzettel. Szeretne közelebb kerülni hozzád, de nem tudja, hogy kellene ezt az értésedre adnia. Bizonytalan, és tele van félelemmel, hogy valamit félreértett, és hülyét csinál magából. Tudod, nem könnyű ebben a korban.
3/3 anonim válasza:
Én is a zárkózottabbak táborát erősítem, "nehezemre esik" kitalálni, hogy mivel kezdeményezem a beszélgetést. Attól tartók ha sokszor írok neki akkor túl nyomulos/terhére leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!