Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnátok egy veletek egyidős srácról, hogy rengeteget alkalmizik, attól még bejönne nektek?
Figyelt kérdés
Tehát csak úgy lefekszik lányokkal, sokmindenkinek csapja a szelet, de ha lenne normális kapcsolata nem csalna meg, csak nem találja a megfelelő személyt.
Vagy ez már önmagában elítélendő?
2022. febr. 26. 18:59
1/12 anonim válasza:
'de ha lenne normális kapcsolata nem csalna meg' - mondd, kiralylany, hany eves vagy hogy meg hiszel a mesekben?
3/12 anonim válasza:
Ez olyan hogy van egy csaj akit még szétb..ott az egész város, de attól még bejöhet nyilván, de nem komolyan kell vele tervezni. Párszor lecumizod megkefél aztán szerintem ennyi is volt.
4/12 anonim válasza:
Nem jönnék össze vele, nem tudnék bízni benne és amúgy sem tartom vonzónak ha valaki folyton csajozik/pasizik.
5/12 anonim válasza:
Nem, én ki nem állhatom az ilyeneket.
6/12 anonim válasza:
A tini srácok egy jelentős része ezt csinálja, azaz elég nehéz kikerülni az ilyen srácokat. Aki pedig nem, az általában nem vonzó személyiség. Én adnék egy esélyt, de az első kétes jelnél repülne.
8/12 anonim válasza:
sose tudnek benne megbizni teljesen meg akkor sem ha mar ugymond kiepitette nalam a bizalmat
10/12 anonim válasza:
Nem, mert teljesen más a szemléletünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!