Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen cselekszem? Többi lent!
Mielőtt belekezdenék egy kis ismertető, szóval egy barátom által megismertem egy lányt, aki ugyan úgy ott él ahol én (falu).
Ez a lány 16 éves én meg lassan 20 éves vagyok, szóval van durván közöttünk 4 év.
Nagyon jó fej, nagy forma, aranyos. Az elmúlt 1 hónapban, eléggé közel kerültünk egymáshoz, én nagyon jó lány barátomnak tartom de semmi többnek, nem is érzek iránta többet, de én úgy érzem mintha ő többet érezne irántam.
Majdnem mindennap együtt utazunk buszon szóval (induláskor és hazafelé is eggyaránt), én különösképpen olyan vagyok aki szokott aludni a buszon, de ez a lány is olyan, és már azt vettem észre múltkor hogy vállamra teszi a fejét, én meg a fejére teszem az én fejemet, bár eléggé fura volt de azzal nyugtattam magamat hogy ez még természetes. Mai nap pl. (A kérdés kiírása napján), átkaroltam mint egy jó barátot de nem sokáig csak hülyéskedésből, de nem engedte elvenni a kezemet és rajtam aludt, és a kezét a lábamra tette és simogatta. Eléggé fura érzés volt, és itt éreztem hogy lehet ő már nem barátságot érez. Hagytam mert nem akartam megbántani, gondoltam lehet nem tudja kimutatni érzéseit, de utána nem hagytam végül, mert az egyik falubeli gyerek meglátott minket és úgy voltam vele, hogy ne pletykáljon. Nem esett a csajnak jól de végül is, muszáj volt megtennem.
Emellet napi rendszereséggel már azt is furának tartottam hogy rám ír hogy mi újság van velem.
Amúgy is ha éreznék iránta valamit, nem jönnék vele össze a kora miatt, mert én tisztára bűntudatom lenne hogy megrontok egy ilyen lányt.
Emellet anyum nagyon jól ismeri a szüleit, és ez fordítva, és nem akarok ebből balhét. Főleg hogy eléggé pletykás falun élünk, ezért sem.
Őszintén, nem tudom mit tegyek de megvárom hogy mi lesz ennek a vége, és ha úgy van kénytelen leszek offolni.
Szerintetek helyes vagy mit tehetnénk?
#6 Igen - ez most komoly. A 4 év még ideális is.
Tehát az életkor különbség (4 év): itt előny(jó pont), nem pedig hátrány.
A kor az pont tökéletes... 16 evesen en a 22 eves baratommal jottem ossze, 5.5 e v van koztunk es tobb mint fel eve tokeletesen megvagyunk:)
Szerintem, ha ugy erzed, h tudnal erezni iranta tobbet, vagy tetszik kicsit, birod, akkor lehet, h egy probat meger, egyaltalan nem fiatal hozzad, es nem "rontod meg". A lany tuti beled van esve egyebkent, szoval ha ugy erzed, h semmi eselye, h beleszeress, akkor ne huzd tovabb ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!