Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudassam vele h tetszik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam vele h tetszik?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a sulimban, pontosabban az évfolyamtársam és fogalmam sincs h miért, de már próbáltam beszélgetni is vele, meg irogattam is vele, de vmiért azt hiszi, vagyis ezt mondja a haverjainak, meg nkem is, h én nem bírom őt. Fogalmam sincs h miért hiszi ezt, de elvileg tetszettem/tetszem neki, de nem tudom most mit csináljak, vagy hogyan tudassam vele.

2022. febr. 21. 19:06
 1/10 anonim válasza:
100%
Mond el neki.
2022. febr. 21. 19:16
 2/10 anonim válasza:
100%
Valld be neki érzéseidet amikor megfelelő a pillanat. Nem veszttel semmit, ha az a válasz hogy nem, akkor legalább nem őrlöd magad tovább rajta és egy idő múlva más fiú/fiúk felé vetted szemeid.
2022. febr. 21. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá, az is működhet
2022. febr. 21. 19:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Viszonylag sokszor irogatunk, akkor nincs semmi baja, meg ilyenek, de aztán mindig így ha próbálok neki erről beszélni, azt mondja h nem kell kamuznom, meg h tudja h utálom
2022. febr. 21. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki kerek perec, hogy tetszik neked, ha nem hiszi, így járt.

Jó, lekezelő ne legyél, de ha ilyen "idióta", hogy inkább esélyt sem ad, mert nem hisz neked, akkor ennyi, arról ő tehet.

2022. febr. 21. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok lány hiszi, hogy gáz ha a lány megy oda a fiúhoz. Hát üzenem, nem. Ha te akarsz tőle valamit, menj oda hozzá és hívd el valahová.
2022. febr. 21. 23:06
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Elhívhatod valahová kettesben, ahol tudtok erről dumálni.
2022. febr. 21. 23:43
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

#️⃣ " azt mondja h nem kell kamuznom, meg h tudja h utálom"

✅ Játssza a nehezen kaphatót XD

👴 Régimódi... túl boomeres XD

💞 Ő is tudja, hogy kedveled, főleg ha mondtad neki... -.-)'

✅ Azt mondanám, hogy lepd meg valamivel. Kezdeményezz ! Mivel játssza a nehezen kaphatósat XD

2022. febr. 22. 01:08
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

Hát fura nekem, mintha megfordultak volna a szerepek. Kicsit pancsol abban, hogy tetszik neked, én lehet hogy pont azt javasolnám, hogy kicsit hanyagold, ne legyeskedj körülötte, neki is kelljen tennie érted, kelljen elgondolkodni rajta, hogy hiányzol-e, ha nem vagy mindig jelen az életében (lehetne, hogy most két hétig nem annyira érsz rá, más dolgod van), és kelljen neki is kifejeznie ezt feléd.

Mert ha te már jelezted felé, akkor vagy nem akar tőled semmit, vagy azt akarja, hogy neki semmit se kelljen tennie érted és úgy kapjon meg. Esetleg valami pszichés gátlása van, amit e mögé rejt. 49f

2022. febr. 22. 10:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondd el neki vagy írd meg neki egy pár sorban, aztán ha nem, hát nem, elengeded.
2022. febr. 22. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!