Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy tudassam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy tudassam vele hogy tetszik? (többi lent)

Figyelt kérdés
egy évfolyamba járunk és már elég régota tetszik nekem,csak nem tudom hogyan tudassam vele anélkül hogy megmondjam neki. egyébként F/14 és a lány 14. normális válaszokat pls. :)

2016. márc. 5. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:

És ezt miért nem a tini párkapcsolatokhoz írod ki? Elhiszem, hogy 14 évesek már felnőttnek hiszik magukat, de nagyon nem azok.

Egyébként szerintem mondd meg neki kerek-perec, tudom hogy könnyű így mondani, de sokszor rájöttem már én is, hogy ezt kellett volna tennem. Idegörlő tud lenni, mikor csak kerülgetitek egymást, vagy csak emészted magad, hogy mi lenne ha..?

2016. márc. 5. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha meg semmiképp nem akarod megmondani, akkor próbálj vele beszélgetni, elkapni a tekintet, mélyen a szemébe nézni, mosolyogni. Ha szerencséd van veszi a lapot és ha tetszel neki viszonozza, bár ilyen fiatalon nem tudom, hogy mennyire lenne működőképes a dolog.
2016. márc. 5. 13:14
 3/6 A kérdező kommentje:
1 válaszoló:nem tudom hogy latod e de a tini parkapcsolatokhoz irtam,es az hogy megmondom neki kerek perec,ezt mar megcsinaltam osszesen 2 lannyal. nem kellett volna,na mindegy. szoval inkabb megprobalkozom a 2 valaszolo tanacsaival,de azert koszi a tanacsokat!! :)
2016. márc. 5. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindkét választ én írtam, és nekem telefonról azt jelezte a Felnőtt párkapcsolatok -> Társkeresési problémákhoz írtad, szóval lehet csak átrakták ide a kérdésedet, mert rossz helyen volt.

Ettől független nem akartam "beszólni", szóval sok sikert! :)

2016. márc. 5. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Hah... Nem ertem mi olyan nehez ki mondva konnyu de megtenni se tul nehez... csak fejben legy ott es vegyel viragot 😃... Mond meg neki...

16F

2016. márc. 5. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Pont ugyanez van velem is, csak itt én vagyok a lány, és ő a fiú, de mi is évfolyamtársak vagyunk, és 14 évesek :D én azt mondom, hogy mosolyogj rá, szemezzetek, beszélgessetek, ha ő is ugyanezeket olyan lelkesedéssel csinálja, mint te, akkor jó úton haladsz :)
2016. márc. 5. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!