Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rákérdezzek?
Van egy fiú, aki valamennyire tetszik, picit fura, de nagyon nagyon kedves és biztos vagyok benne, hogy tetszem neki. De olyan töketlennek tűnik picit, elhív találkozni, de nem lép semmit, egész nap irogat, de nem megy semerre.
Ami nagyon fura, mostanában rengeteg kérdést olvasok itt gyk-n, ami kb egy az egyben lehetnék én is. A kérdésben a kor stimmel, amik történnek, az események időpontja, mit “mondtam” stb.
Van egy tippem, hogy ezeket ő irogatna ki és nagyon tanácstalannak tűnik. De ilyen pár naponta látok itt olyan kérdéseket. A hashtagek kb mindig ugyan azok, el tudom képzelni ezeket mind ugyan az a személy írja ki.
Nekem ez a gyk nagyon fura oldal, senki sem tudja rólam hogy használom, nekem néha “ciki” ha valaki tudná. Olyan nagyon elkeseredett atmoszféra, hogy még haverokkal sem beszéli meg, hanem ide fordul.
Nem mondanám, hogy annyira nagyon oda vagyok érte, mert keveset találkozunk ő szerintem sokkal többet gondol az egészbe mint én. Minden kérdés úgy kezdődik, hogy tetszik neki a csaj már rgy ideje, akiről szó van (nagy valószínűséggel én)
Da az is lehet, hogy teljesen mellé lövök mert néha pár részlet nem stimmel. A nap amikor találkozunk, hova járunk egyetemre stb.
De lehet csak azért, hogy ne vágja le egyből, ha esetleg olvasná ismerőse. (Nem Budapest szóval még sokkal könnyebb lenne “azonosítani”) 19/l
Bevallom, sok fura jelet adok, mert annyira nem vagyok érte oda, mondom, más valakikkel is ismerkedem stb.
Lehet titokban nagyon önbizalom hiányos, ezért fordul ide. Pedig velem mindig nagyon nyitott, barátságos, az egyetemen sokkal több embert ismer/ismert meg mint én, sokkal lazábban nyit mások felé mint én. Az első pár napban már lettek barátai, akikkel azóta kb legjobb barátok, én nekem lett 1-2 barátnőm akikkel kb úgy lettem jóban mert nem akarok teljesen egyedül lenni.
19/L
Szerintetek?
Biztos nem mondanám el hogy gyakorizok, főleg akkor nem ha rákérdezne a csaj xd
Egy ilyen kérdésnél írj rá, dumálgassatok, abból sokminden kiderülhet. De nagy valószínűséggel amúgy nem ő az, és ez csak egy véletlen egybeesés.
A csávóról meg, hogy miért viselkedik így: önbizalomhiányos, vagy tapasztalatlan a társkeresésben. Ilyen vagyok én is, nagyon könnyen barátkozok, viszont a lányokkal meg szörnyen szerencsétlennek érzem magam, nem tudom mit, hogy, mikor kéne meglépni. Meg ha tudom akkor is nehéz az önbizalomhiány miatt. Ha érdekel akkor adj nagyon egyértelmű jeleket, vagy esetleg kezdeményezz te. Ha nem akkor meg ne áltasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!