Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzek így mostanság?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzek így mostanság?

Figyelt kérdés
Csak én érzem úgy magam, hogy minden kapcsolatom üres és csak a hétköznapi dolgokról szól? Próbálkoztam már, hogy találjak magamnak egy fiút akivel tudok beszélni mélyebb témákról is, de az a baj, hogy túl félénk típus vagyok. És egyszerűen azt érzem, hogy tömeg vesz körül, de egyszerűen senki sem ért meg belülről. És, hogy tök egyedül vagyok. Mit kéne tennem szerintetek?

2022. febr. 17. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Járj el a barátnőiddel tisztességes helyekre szórakozni.
2022. febr. 17. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A "senki sem ért meg belülről" állításoddal egyet tudok érteni, én is hasonlóan érzem ezt magamnál. Szerintem változni fognak a dolgok, ha találsz egy olyan srácot, akivel sikerélményed lesz. Az egyik osztálytársam is azután lett magabiztosabb, miután összejött az első barátjával.
2022. febr. 17. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt sokszor hogy így éreztem, most meg örülök ha egyedül lehetek :d mondjuk gondolom fiatalabb vagy nálam. Inkább a kisebb társaságokat keresd, ott könnyebb megnyilani az embereknek...legyen szó bármiről buli, házi buli, beszélgetés. Nem azt mondom hogy kerüld a nagy társaságot, mivel képtelenség, de keresd a saját személyes "hálód".

29f

2022. febr. 17. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Egyetértek veled én sem szeretek túl sokat beszélni, nem szeretek idegeneknek beszélni az életemről, sosem voltam a középpontban mindig visszahúzódóbb voltam. Sokszor nekem is negatívak a hétköznapjaim. Énis próbáltam ismerkedni de nem találtam olyat ahogyan te is említetted megértett volna, rengeteg bunkó tahó csak szórakozik más érzéseivel. De én inkább vagyok egyedül mint egy pesszimista emberrel aki lehúzna.
2022. febr. 17. 21:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!