Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok rá, mert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok rá, mert mesél az exéről?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, sosem volt igazi kapcsolatom, ilyen kavargatásaim voltak, és mondhatni volt egy két hetes kapcsolatom, de azt sem mondanám igazán kapcsolatnak. Ismerkedek most egy 19 éves csajjal, aki először csak barát volt (egyetemről ismerem), de egy ideje kezdek rá nem csak barátként gondolni, el tudnám képzelni mint barátnőm, és szerintem ő is kedvel engem.

Mesélte, ahova egyszer mentünk kávézni, hogy már volt itt egyszer régebben az exével (pesten vagyunk egyetemisták, mindketten vidékiek vagyunk).

Majd egyszer felelsz vagy merszeztünk, és ott volt mindenféle szex-szel kapcsolatos kérdés stb.

Sokat nem tudtam mondani, mivel szűz vagyok.

Viszont észrevettem, hogy valamiért féltékeny vagyok rá, illetve “sz*rul” érzem magam, mivel ő annyival tapasztaltabb.

Szégyellem picit, mert ha mégis esetleg összejönnénk, ott lennék full tapasztalatlanul.

Ez normális? Nagyon aranyos és mindig nagyon jól elvagyunk, csak kicsit félek az egésztől. Pedig tök jó alkalom lenne, hosszú ideje megint alakulgat nálam valami.

Szerintetek? Vagy ez normális? Esetleg mesélnétek, hogy nálatok ez hogy volt? Eléggé szégyellem, hogy 20 évesen még szűz vagyok, de ez van..

Mellesleg sokan nem hiszik el, mert eléggé társasági ember vagyok, relatív népszerű, sok barátom, ismerősöm van, sokat járok el, de vhogy mindig is én voltam az, akinek sosem volt nője. Mindig van egy két csaj akivel beszélgetek, ha bulizunk sokszor a lányok jönnek oda hozzám, de mindig bal*asz vagyok.

A csaj pont az ellentéte, nem nagy társasági ember, olyan tipikus “jó kislány”, sokat tanul és max iszogatni találkozik a barátaival.

2022. febr. 15. 21:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Illetve kiegészíteném azzal, hogy a csaj ugye már egészen tapasztalt, hallottam már egyszer kétszer, hogy tinderezget, vannak egyéjszakás alkalmai stb.

De amikor vele vagyok/velem van, nagyon kedves mindig, nagyon jól elvagyunk, érzem, hogy én sem vagyok neki semleges..

2022. febr. 15. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
8%
Itasd le...adj neki pár jointot, és azt sem tudja milyen volt az első veled, te viszont igen :d én így veszítettem el...sajnálni meg ne sajnáld tinder ribi, más megkúrja azt annyit sem mond neki hogy szia.
2022. febr. 15. 22:19
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Na most akkor "tipikus jókislány", vagy pedig "tinderezget, vannak egyéjszakás alkalmai"?
2022. febr. 15. 22:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Randi alapszabály: EXEKRŐL NEM BESZÉLÜNK
2022. febr. 15. 22:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Alapból jókislánynak tűnik, tisztelettudó, okos, sokat tanul stb. De gondolom, ha egyszer volt egy rendes kapcsolatod utána már igényled rendszeresen a szexet, de mondom, enben nem igazán tudnék nyilatkozni😄
2022. febr. 15. 22:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez az exes téma nekem is néha bűzlik, amikor felelsz vagy merszeztünk ugye csomószor mesélte, hogy hát így az exemmel, úgy az exemmel, majdem rájuk nyitottak stb.
2022. febr. 15. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A rossz gondolataid önbizalomhiányból fakadnak. A lány pedig vagy nem tapasztalt randizó, vagy nem akar tőled semmit.
2022. febr. 15. 22:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A vőlegényem 21 volt, mikor megismerkedtünk. Oké, én is szűz voltam, de előtte voltak rövidebb.. Hát, hívjuk kapcsolatoknak.

Ő is cikinek tartotta eleinte, le is tagadta, hogy ő még szűz lenne. Viszont mindig is tökéletes volt vele a szex, szóval ez nem korfüggő, meg a tapasztalat sem annyira lényeges, mivel mindenki másra vágyik/máshogy jó neki.

Egyébként ha egyéjszakásai vannak a lánynak és te még szóba se jöttél, mint lehetőség, akkor miért gondolod, hogy több is lehet köztetek?

2022. febr. 16. 08:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy tűnik, hogy mindkettőtöknek jó lenne a szorosabb kapcsolat, akkor ezt tartsátok is meg.

Azért ne fájjon a fejed, hogy a lánynak már voltak kapcsolatai, szexuális élményei, de Neked még nem! Alkalomadtán ezt mondd meg neki. Még ha valakinek el is árulja - mi történik? Semmi. Te akkor kezdenéd el és nem 15-évesen. Ennyi. Ha gondolod, kérj tőle tanácsot: mit, hogyan kellene csinálnod. Légy bátor.

Mi történik, ha idővel szétmentek? Jöhet a következő Neked is, neki is. Jelenleg ez így megy (de régebebn is így volt ám, csak nem volt ennyire nyilvánois!).

2022. febr. 16. 11:06
 10/11 A kérdező kommentje:

Hat annyit tudok, hogy amikor ivós játékoztunk mondta hogy feküdt már le emberrel, akit tinderen ismert meg. De most mondom, engem annyira ez nem izgat. Sokat nem bulizunk együtt, de el tudom képzelni, hogy néha néha azért valaki csak hazaviszi.

Na mindegy is igazaból, köszi az eddigi válaszokat ! :)

2022. febr. 16. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!