Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különtanárnál, hogy lehet zökkenőmentesen ismerkedni, az utánam jövő diáktársammal? :D
Figyelt kérdés
fiu vagyok2022. febr. 14. 20:39
1/10 A kérdező kommentje:
a diáktársat, úgy értem, hogy még soha sem beszéltem az illetővel, ma "találkoztunk" először.
tizes skálán mennyi gáz, ha megvárom kint?
2022. febr. 14. 20:43
2/10 anonim válasza:
Pl. megkérdezed a nevét és kérdezel róla a különtanárnál. Megvárás itt elég gáz. 10/10
3/10 anonim válasza:
Szerintem is kerdezd meg a nevét és jelöld be valahol. Ha megvárod akkor kb 1 órát kell várnod és ez elsőre kicsit ijesztő lehet a lánynak.
4/10 anonim válasza:
Az első két válaszolóval vagyok.
Megvárás: ultragáz 10/10
Tanárnál érdeklődés, aztán valahol bejelölés: egyáltalán nem gáz, sőt, erősen javasolt!
5/10 anonim válasza:
Tanarkent en sosem adnam ki a nevét egy szamara idegennek az engedelye nelkul.
6/10 anonim válasza:
#5 mellé, nem ez volt a kérdés. A srác a lánytól kérdezi meg a nevét, a tanártól pedig pár alap infót. Ezzel nem veszít semmit. A tanár legfeljebb kikerüli a választ, vagy megváratja. De előrébb van mintha nem kérdezné meg, vagy óra közben végig azon gondolkozna hogy ismerkedhetne meg a lánnyal.
7/10 anonim válasza:
Ne várd meg, mert az tényleg gáz, viszont biztos van a két óra között pár perc, amikor tudtok egy kicsit beszélgetni.
8/10 anonim válasza:
Adj egy cetlit a kezebe amin rajta van mondjuk a fb profilod url-je, ha akar vmit akk majd bejelol
9/10 NTBS válasza:
Szerintem amikor váltjátok egymást köszönj és mutatkozz be. Így megvan a neve és utána kikeresheted a közösségi oldalakon. Ha véletlenül nincs fent (kicsi rá az esély) , akkor kérjél a tanártól segítséget, de ő nem biztos, hogy ad információt neked.
10/10 anonim válasza:
Milyen tantárgyról van szó?
Valahogy a házi feladatokon keresztül üzenjetek egymásnak, persze ehhez be kell vonni a tanárt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!