Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, mi lehetett ez?
Sziasztok! A mai napon egy közeli bevásárlóközpontba tartottunk egy haverommal a gimiből, és a buszon egy 9. osztályos lány (aki mellettünk ült egy társaságban) többször is nézett engem. Az egyik alkalommal felvontam a szemöldökeimet (köszönésképpen, biztosan tudjátok mire gondolok), mire ő ugyanígy válaszolt.
Ezelőtt egyszer már észre vettem, hogy néz engem (érdekes módon pont ott, ahova mindannyian tartottunk), de nem foglalkoztam vele, mert a gimiben nem nagyon tapasztalok a történtekhez hasonlót.
Mit gondoltok, mi lehet a célja? Lányok, szerintetek?
16/F (egyébként 10.-be járok, ha számít)
Egy szerencsés véletlennek köszönhetően sikerült vele és a társaságával összeüljek dumálni, és jókat beszélgettünk. Korábban (szintén ma) rájuk köszöntem, ezt kedvesen is fogadták.
Szerintem sínen vagyok. Köszi a tippeket, majd megpróbálok még írni ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!