Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz, mi lehetett ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz, mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A mai napon egy közeli bevásárlóközpontba tartottunk egy haverommal a gimiből, és a buszon egy 9. osztályos lány (aki mellettünk ült egy társaságban) többször is nézett engem. Az egyik alkalommal felvontam a szemöldökeimet (köszönésképpen, biztosan tudjátok mire gondolok), mire ő ugyanígy válaszolt.

Ezelőtt egyszer már észre vettem, hogy néz engem (érdekes módon pont ott, ahova mindannyian tartottunk), de nem foglalkoztam vele, mert a gimiben nem nagyon tapasztalok a történtekhez hasonlót.

Mit gondoltok, mi lehet a célja? Lányok, szerintetek?

16/F (egyébként 10.-be járok, ha számít)

2022. febr. 10. 20:51
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Kiegészítés: Egyébként részemről szimpatikus a csaj, csak nem tudom hova tenni a viselkedését.
2022. febr. 10. 20:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehetséges, hogy tetszel neki, csak nem akarja nagy dobra verni (itt a sulit értem), amíg nem lépsz.

Ha szimpi, valamit tegyél, hajrá!

2022. febr. 10. 21:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbált veled szemezni. Valszeg bejössz neki.
2022. febr. 10. 21:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen lehet, hogy tetszel neki.:)
2022. febr. 11. 00:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 1. adnál tippeket, hogy mit tehetnék?
2022. febr. 11. 06:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A buszon mosolyogj rá, ha ismét téged néz, leszálláskor engedd előte, köszönj neki, suliban nem feltétlenül kell, de ott is mosolyoghatsz rá, szemezhetsz vele. Ha tényleg egyértelműen viszonozza a jeleket, mikor épp egyedül van, menj oda hozzá, beszélgessetek kicsit, aztán ha adja a helyzet, megkérdezheted, hogy nincs e kedve elmenni veled valahová.

1-es vagyok

2022. febr. 11. 06:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
menj oda hozzá, beszélgess vele, kérdezd meg hogy hívják ha nem tudod aztán jelöld be face , kérd el az instáját aztán chateljetek, beszéljetek egyre többet élőben is
2022. febr. 11. 09:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Instagramon már követem 1 hónapja nagyjából. Ő nem követett vissza, ha ez esetleg számít. A Facebook dologgal lehet hogy inkább várok még. A chatben sem vagyok biztos mert két külön szakon vagyunk (én infó, ő sport)
2022. febr. 11. 14:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
ne várj, mert elmegy a hajó, utána utolérni nehéz lesz
2022. febr. 14. 08:07
 10/14 NTBS ***** válasza:
91%
Szerintem személyesen menj oda hozzá és négyszemközt faggasd ki. Ha ez valamiért nem lehetséges akkor, online írjál rá. Aztán a többit majd a beszélgetés hozza magával.
2022. febr. 14. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!