Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ekkora elvárás a fiúktól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora elvárás a fiúktól a magasság?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy 16L vagyok. Van egy fiú, aki tetszik (18F), én 165 cm vagyok, őt olyan 160-162-nek tippelném. 2 barátnőmmel elmentünk mellette a folyosón, aztán mondtam nekik, hogy mintha kicsit kisebb lenne nálam. Erre mindketten elkezdték húzni a szájukat, hogy ez mennyire gáz, pedig eddig semmi bajuk nem volt a sráccal.

De ezt már sokszor megfigyeltem, hogy amikor a lányok nagy része párt keres, 10-ből 8-szor az az első kritérium, hogy "legyen magasabb nálam legalább egy fejjel", vagy sokszor konkrétan megmondják, hogy pl. 185 és 195 cm között legyen, egy 184 cm magashoz bottal nem nyúlnának. Az alacsonyabb fiúkról/férfiakról úgy beszélnek, mintha nem is emberek lennének. Ez csak szerintem beteges? Mégegyszer mondom, nem egy frusztrált incel vagyok. Az említett srác egyébként eléggé telt is, gondolom nincsenek érte meghalva a lányok, ezért is úgy kezelnek, mintha nekem lenne valami baj a fejemben.

Ti erről mit gondoltok? Tényleg ennyire gáz lennék emiatt? Nem túlzás egy kicsit ez a magasságmánia?

2022. febr. 10. 16:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is fontos a magasság 175 cm vagyok, ezért örülök neki, ha a fiú legalább 180 cm. Ettől függetlenül, ha nagyon beleszeretnék egy srácba aki egymagas/alacsonyabb nálam kicsit, akkor ugyanúgy összejönnék vele, de ezzel az a baj, hogy nem hinném, hogy valaha is tudnèk egy 175 cm-s férfira úgy nézni, mert egyszerűen nem vonzó nekem... szeretem törékenynek érezni magam a fiú mellett, ahogy a lányok többsége, ezert tetszenek a magasabban.

Viszont az, hogy undorítoak meg stb az hulyeseg, ha neked tetszik, akkor minden rendben van, csak az számít.

17/l

2022. febr. 10. 19:49
 12/12 anonim ***** válasza:
51%
Na igen, az élet nagy rejtélyei. Én 174 cm vagyok, de folyton csak a fitymálást kapom a csajoktól a magasságom miatt. Engem már nem érdekel, ha neki az kényelmes hogy állva le tudja szopni a 2 méteres pasiját, akkor neki az a kényelmes. Leszarom. Szard te is le mit gondolnak mások.
2022. febr. 11. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!