Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha latok egy lanyt es odamegye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha latok egy lanyt es odamegyek hogy “szia, nagyon szep vagy, megkaphatnám az instadat?” az mennyire működhet

Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hozzám jöttek már oda hasonló szöveggel, de furának tartottam, nem ebben az insta világban élek, annak ellenére, hogy van instám. Sosem szoktam ott kommunikálni.

Nem lett semmi, volt barátom. De egyébként amit a 6-os írt, az egy nagyon aranyos szöveg, inkább valami olyasmit próbálj meg, ha máshol nem tudsz ismerkedni.

2022. febr. 9. 15:55
 12/13 after stroke ***** válasza:
43%
Baszki, ez fából vaskarika. Ha már odamész, akkor mért az instán akarsz vele beszélgetni?
2022. febr. 14. 13:40
 13/13 Gonosz72 ***** válasza:
100%
Ha tényleg szép,vagy átlag feletti akkor tudja magárol,hogy szép.Meg hallota is már 100X.Túl szép lánnyal ne kezdj,vele sokan akarnak kezdeni.Keress egyszerű,szolid lányt.Túl festett,divat cicákat kerüld.Hidd el nyugodtabb életed és több pénzed marad.Hidd el tudom 4X nősültem.
2022. febr. 15. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!