Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha latok egy lanyt es odamegye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha latok egy lanyt es odamegyek hogy “szia, nagyon szep vagy, megkaphatnám az instadat?” az mennyire működhet

Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Semennyire.
2022. febr. 8. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Nincs mindenkinek instája. És én nemet mondanék, és furán néznék rád. Olyan tapló ez az idegeneket leszólítós dolog...
2022. febr. 8. 21:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Hogyan kéne akkor egy idegent leszólítanom? Mert nem tudok új lányokat megismerni úgy ha nem szólítom őket le
2022. febr. 8. 21:13
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
Olyan helyen tedd, ahová direkt társaságba megy az ember (bárba, buliba), ne pedig az utcán.
2022. febr. 8. 21:36
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Én fixen nem adnám meg. Creepy
2022. febr. 8. 21:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hozzám jöttek oda, hogy "szia, ne haragudj, hogy megszólítalak, de nagyon szimpatikus vagy, és szívesen megismernélek, ha van kedved". Jól esett, kedves volt a sráctól, szimpatikus is volt, de párkapcsolatom lévén nyilván ennyiben is maradt a dolog.

Szerintem próba szerencse, ha normálisan mész oda, nem nyomulva, derűsen fogadva az esetleges visszautasítást is, akkor előbb-utóbb találkozol olyannal is, aki nyitott rád.

21L

2022. febr. 8. 21:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van olyan lány, akinél ez működhet, de kísérletezni szerintem nem érdemes ezzel.
2022. febr. 8. 23:05
 8/13 anonim ***** válasza:
10%

✅ KÉRDEZŐ ! ----- 100% hogy nem fog működni !

✅ Igen leszólíthatod, de nem evvel a dumával ! És akkor hogyan ? HÁT FANTÁZIÁVAL !

✅ A lányok olyan pasit akarnak, akikkel egy kaland lesz az életük.

✅ Ha nincs fantáziád - még arra sem , hogy hogyan lehetne okosba, fantáziát bevetve leszólítani.

❌ Akkor , felejtős ❌

2022. febr. 9. 00:56
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

❌ #4-esnek NE HIGGY ! ------------> "....ne pedig az utcán."

✅ UTCÁN is működik, de nem így ahogy leírtad KÉRDEZŐ !

✅ Van rá mód, az pedig már csak a fantáziádon múlik, hogy hogyan is kellene/lehetne.

2022. febr. 9. 00:59
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
Jajj ne a pipas x es huligan ujra lecsapott. Amugy sose mondd egy csajnak hogy nagyon tetszel/ nagyon szep vagy, mert egy creepy , ketto tul nyomulos ( sok friendzone abbol van ,hogy a pasi egybol elmondja mit akar, es tul is tolja). Szerintem szimpi vagy megadnad az instad eleg lenne.
2022. febr. 9. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!