Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire lehet komoly?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire lehet komoly?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy sráccal egy ideje csak még eddig nem találkoztunk de tervbe van. Jól halad minden. Tényleg látszik rajta hogy komolyan akarja velem meg minden.

Facebookon beszélünk máshol nem. Kíváncsiságból rákerestem instán, láttam hogy van sztorija, megnéztem de nem az én fiókomból, hogy ne tudja hogy én láttam. Na az volt a sztorija, hogy kitett egy képet magáról írj vagy írok szavazással.. Ezen egyből felkaptam a vizet mert csalódtam benne, hogy akkor nem is olyan ahogy mutatja magát. Ha velem tervezget így, akkor miért akar mással is beszélni😅

Kicsit elment a kedvem és valahogy fel akartam neki hozni úgy, hogy ezt ne említsem meg konkrétan.

Aranyos volt rögtön felhívott hogy beszéljük meg mi ez és mondta hogy miért beszélne mással ki mondta ezt neked, eddig szerinted ez nem komoly és nem írok neked egész nap? Már nem beszélek úgy nőkkel, rajtad kívül senkivel nem beszélek csak a barátaimmal. Ne érezzem azt hogy mással is beszél vagy akar valamit mástól is. Aztán ugyanúgy becézgetett baba kicsim ilyenek. Úgy néz ki megbeszéltük jó minden. De akkor nem vágom miért rak ki ilyeneket máshol meg.

Nektek ez hogy jönne le, szerintetek komolyak a szándékai? Igaz hogy még nem találkoztunk és még így másabb a helyzet, de remélem hogyha talizunk komolyabb lesz az egész és jól alakul minden.

2022. febr. 5. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Szóval még nem is találkoztatok, de már becézget, meg eljátsza a jó fiút?

Nekem a leírás alapján sajnos nem tűnik úgy, hogy komolyan gondolja és megbízható lenne:/

2022. febr. 5. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

1, nem azt írta ki hogy "csajok, írjatok", hanem hogy jelezze aki akar beszélni. 10-ből 8 tini ezt csinálja. Ez lehet minden és bárki, gondolom unatkozott és miért ne alapon kirakta. Mert valóban, mi a hótretkes ----ért ne beszélhetne bárkivel, akivel akar?

2, nemhogy nem jártok, de randitok se volt még, szóval milyen alapon is követelőzgetsz? Nem vagytok egymáshoz láncolva, nem ismered kikkel beszél, kik az ismerősei, milyen viszonyban van velük. Másrészről ismét, azzal beszél akivel akar, még akkor is ha együtt lennétek. Maximum azt mondhatod rá, hogy ez nem tetszik vagy x emberek nem férnek bele és elhagyod emiatt, többek között mert nem tudsz bízni benne, de jogod nincs megszabni kikkel lehet kontaktban.

3, milyen csalódásról van szó? Azt sem tudod kicsoda, az elején mindenki a szép arcát mutatja. Te is ezt csinálod ugyanúgy.

4, arról fogalmunk sincs mennyire komolyak a szándékai, de ennyi erővel mindenkire ezt rá lehet húzni és bizalmatlanul állni hozzájuk, hisz nincs garancia semmire. Akkor miért ismerkedsz, miért beszélgetsz mással? Teljesen értelmetlen, hagyj akkor mindenkit és legyél egyedül. Nem kell kapcsolatban lenni, nem kényszerít rá senki.

Csak az idő tudja eldönteni kinek a szándékai mennyire komolyak, mit mennyire komolyan mondott, még ha csalódás is lesz a vége. Ezt nem tudod kikerülni, mert nem látsz a másik fejébe.

+1 mivel már most bizalmatlan vagy és nyomozgatsz utána, valószínűleg érdemes lenne az egész kapcsolatosdit hagyni még, legalábbis ha nem akarsz csúnyán koppanni. Fiatal vagy még nagyon ehhez.

2022. febr. 5. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
"Tényleg látszik rajta hogy komolyan akarja velem meg minden." - Milyen dolgok utalnak erre? Mert a becézgezés már önmagában ennek az ellentétjére utal. Még azt sem tudja ez a srác, hogy ki vagy te, ennek ellenére becézget... Kicsit naívnak tűnsz, már elnézést!
2022. febr. 6. 07:41
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

Persze... becézget, és már te elhiszel neki mindent. Ebből már rögtön komolyak a szándékai.... Vicc.

És ezt ő tudja nagyon jól.

Aki ilyen hamar babbájának és kicsimnek becézgetne, eleve gyanús lenne, és dobnám. Nem vagyok a babája amíg nem találkoztunk legalább, de nekem még az is kevés lenne.

Így csavar az ujja köré.

Te pedig ne nyomozgass utána, és ne kérj tőle számon semmit, hiszen nem azt írta ki, hogy lányok írjatok rám. Csoda, hogy már nem pattintott le ezek után. De van egy ütletem miért nem. Egyik vagy a sok közül.

2022. febr. 6. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy 4-es vagyok. Azt írod, beszélgetsz vele egy ideje. Tehát még csak nem is jártok. Miért is vagy akkor a babája? És miért kéred számon bármiért is?
2022. febr. 6. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Miért ne kommunikálhatna másokkal?? De az meg gáz, hogy tagadja. Már most nem őszinte egyikőtök se (te is mondhattad volna, hogy láttad a storyt). Ajjajj, minden srác megtesz bármit, becézget, hogy megkaphasson. Utána már nem biztos, hogy fog (vagy ideig-óráig)

Meg bármelyik sráccal leszel, nyilván fog lányokkal beszélgetni (ha kolléga, osztálytárs, ismerős stb.)

2022. febr. 7. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!