Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan biszex itt aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan biszex itt aki boldog kapcsolatban van ellenkező neművel, de hajtja a puszta kíváncsiság a saját neme iránt is? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Nagyon jó kapcsolatban vagyok, imádom a barátomat. Vele el tudom képzelni a jövőmet hosszú távon.

Viszont már két éve tudom hogy a lanyokhoz is vonzódok minimális szinten, szerintem nem tudnék beleszeretni egybe, de hát fiatal vagyok és hajt a kíváncsiság hogy milyen lenne megcsókolni egy lányt aki az esetem stb. Mikor szingli voltam próbáltam ismerkedni, volt egy randim egy lánnyal ami fura hangulatban telt mert új volt nekem a dolog. Aztán rájöttem hogy egyszerűen az a lány nem volt az esetem, de folyton látok utcán is, suliban is olyanokat akik meg nagyon tetszenek.

Az esély arra nagyon minimális hogy találok egy lányt barátnak aki szintén kicsit kíváncsi és akkor belemenne egy kis próbalkozásba, csak hogy kiderítsük mi van, nem is ezért írok ide.

Csak kíváncsi vagyok más biszexek véleményére hogy mennyire normális így érezni ha közben amúgy szerelmes vagyok a barátomba. (Lécci az elítélő válaszokat inkább ne, tisztában vagyok vele hogy valaki szerint megcsalás lenne ha mondjuk megcsókolnék egy lányt, de én nem érezném annak mert, attól még a szerelmem nem változna a barátom irányába, és amennyire utalgattam neki ilyesmire ő sem venné annak szerintem, mert olyan teljes romantikus kapcsolatot egy lánnyal nem tudnék csinálni mint ami a pasimmal van)

18/L

2022. febr. 5. 09:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Én igen

Vagyis kapcsolatban igaz,hogy most nem vagyok(de amikor voltam mindig csak fiúkkal,és szintén nem tudnám ezt elképzelni lánnyal). Csak tetszik egy fiú akivel alakul is közöttünk,de ha összejönnék én akkor sem hiszem hogy tudnék lánnyal akár csókolózni ha megengedi és nem zavarja(és szerintem nem zavarná mert ő is tett már ilyen utalásokat mint amit te írtál) de én valahogy azt is megcsalásnak érezném.

Konkrétan én sem tudom eldönteni hogy teljesen biszex lennék,mert fantázia szinten vonzanak a lányok is,de romantikus kapcsolatot meg én sem tudnék elképzelni úgy,soha nem tudnék szerelmes lenni egy lányba és fiúval képzelem el az életemet, főleg később házasságot,családot.

Viszont én már csókolóztam lányokkal sokszor,de többnyire részeg állapotban vagy fogadásból és valahogy nem is váltott ki belőlem olyan érzéseket mint fiúval. Igaz ha egy olyan fiúval csinálom ugyanezt aki iránt nem érzek semmit,az is ilyen. De egyáltalán nem undorodtam a csóktól, és izgalmas is volt,de nem tudom olyan kettős érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban és én is kíváncsi vagyok

17/L

2022. febr. 5. 10:46
 2/2 anonim válasza:
Én ilyen vagyok
2022. febr. 6. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!