Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen?
Van kettő lány az osztályomból, akik nagyon jó barátnők, szinte mindig együtt lógnak. Biztosra tudom, hogy mind a kettő szerelmes belém, mert többször adtak egyértelmű jeleket. Viszont tanácstalan vagyok, hogy melyiket "válasszam". Mind a kettő nagyon szimpatikus, viszont nagyon tartok attól, hogy akárkivel kezdek el jobban ismerkedni, összevesznek és abból jó nem sülhet ki. Egyikük jobban tetszik mint a másik.
Tanácstalan vagyok, hogy mi legyen..
Szerintetek a béke kedvéért felejtsem el mind a kettőt? (Nem, nem egyszerre akarok kettővel összejönni, csak egy érdekelne igazán)
Vagy merjek kockáztatni egy évek óta tartó kapcsolatot(az ő barátságuk) azzal, hogy valamelyiket választom?
Megjegyezném, hogy az egyik lány közölük nagyon-nagyon okos és széles látókörű ami engem nagyon vonz.
18/F és 17-17/l
Kezdjük ott, hogy hogyan jöhet be két barátnőnek ugyan az a fiú? Főleg úgy, hogy tudják is egymásról, hogy mindkettőjüknek bejön? Ez azért elég fura nekem.
Ha annyira jó barátnők, csak nem fognak neheztelni egymásra, ha egyikükkel összejössz, bár én kicsit azt sejtem, hogy versenyeznek egymással, hogy melyiküket szerzed meg inkább...
Szerintem annál a lánynál próbálkozz inkább, akit fent említettél.
18/L
Szerintem is. Ha már ugyanaz az srác tetszik nekik, akkor az már rég nem szoros barátság, vagy max úgy, hogy ha a másikukkal is jössz össze, tudnak örülni nektek, vagy ilyesmi. Ha tényleg tetszik az a lány, akit említettél, ne hagyd veszni, mert majd később jöhet a mi lett volna, ha... fantáziálgatás.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!