Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire előnyös a lányoknál,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire előnyös a lányoknál, ha az embernek lova van?

Figyelt kérdés

Bevallom, én egy egyszerű természeti lény vagyok. A Földhöz tartozik a testem és a lelkem. Szikár termetem is a Vadonhoz való hovatartozásomról árulkodik. Nem vagyok magas (165 centi vagyok), de erekkel gazdagon átszőtt karjaim izmosak, hasam lapos és kockás, szálkás testem kellő mértékben energikusnak mondható, ezen tulajdonságaim pedig alkalmassá tesz arra, hogy férfiasságomhoz méltó szerepben tűnjek fel a pályán és az ágyban egyaránt. Hajam hosszú és fekete. Szemeim mélyen ülnek, barnák, és a végtelenbe néznek.

És legfőképpen lovam van. Cézár az én fekete hercegem neve, mert hogy a lovam egy gyönyörű fekete teremtés. Igazi csődör. Teste mindenhol feszes és izmos. Minden pólusából árad a maszkulinitás. Mikor a lovammal vagyok tér és idő megszűnik. Egyek vagyunk, mint Éj és Nap. Általában hajnalban járatom meg a végtelen mezőkön a lovam. A lovam gyönyörű. Mikor reggel a nap első szikrái megcsillanak selymes, fekete testén, akkor egy igazi fekete angyal a lovam. A lovam én vagyok.

Ez a lányoknál, nőknél, asszonyoknál mennyire tetszetős dolog? Összejönnének/jönnétek egy ilyen emberrel? Előny a ló? 18/f

2022. jan. 31. 17:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
50%
Te be vagy szívva vagy mivan?
2022. febr. 2. 16:38
 12/13 anonim ***** válasza:
22%
Ha majd a szerszámod is akkora lesz, mint egy lóé, akkor tuti bukni fognak rád.
2023. máj. 11. 07:12
 13/13 anonim válasza:
100%

Az a helyzet hogy itt nem a lóval van a baj hanem az agyaddal xdd

Nálam előny ha valakinek lova van, de az biztos hogy veled nem jönnék össze. Bár abból amit szívtál abból adhatnál xd.

2023. máj. 11. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!