Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mással is volt ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is volt ilyen?

Figyelt kérdés

Feltettek itt egy kérdést és teljesen felismerte magát, hogy róla kérdez valaki, akit ismer? Velem egyszer előfordult és amikor rámertem kérdezni az adott személynél, le is volt sokkolódva, hogy honnan tudtam... :D

Mások?

2022. jan. 31. 07:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Magamat még egy kérdésnél sem ismertem fel, arra pedig figyelek, hogy más se ismerje fel magát.:)
2022. jan. 31. 08:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer kiirtam egy olyan kérdést hogy akiről írtam tökre egyértelmű volt, hetekig féltem is hogy majd meglátja vagy valami de hála nem volt ilyen.
2022. jan. 31. 08:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Velem még nem volt ilyen.
2022. jan. 31. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ismertem itt már fel embert, bàr ő nem rólam kérdezett, csak alakulgatott köztünk a dolog... ő meg kiírt egy kérdést, amiben ismerkedni akart másokkal :D aztán nem beszeltünk nagyon többet...
2022. jan. 31. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!