Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy tetszek-e egy srácnak?
Például tegnap voltam jégkorizni, és úgy tűnt, mintha egy nálam 1-2 évvel idősebb srác folyton nézett volna, és mindig mikor a közelébe értem korizáskor bevágott elém.
Nem egy hatalmas koripályáról van szó, viszont nem volt nálam a szemüvegem, ezért nem láttam a távolból, hogy valóban engem néz-e, vagy inkább csak felém, de szinte minden egyes alkalommal mikor odapillantottam ő is felém fordította a fejét. Eleinte még egy haverja is ott volt vele, de aztán elment és ő meg maradt. Onnantól kezdve rengetegszer hirtelen bekanyarodott elém (és nem előzés miatt), egyértelműen jobban korizott, mint én, úgyhogy ezt akár hencegésnek is vehettem volna? Két barátnőmmel voltunk ott, és ahogy néztem velük nem csinálta ezt, viszont néha közvetlen mellettünk állt meg mikor félreálltunk pihenni. Aztán végül mi előbb elmentünk, mint ő. Lehet, hogy tetszettem neki, vagy ez csak mind a véletlen műve, és valójában nem történt semmi különös, csak pont úgy adódtak a helyzetek, hogy furán jött le? Én azon kívül, hogy néha felé néztem nem csináltam semmit, nem igazán adtam jelét felé az érdeklődésnek.
Máskor is történtek már ilyen apróbb dolgok, más helyzetekben, csak sosem tudom, hogy mi az, amit jelnek vegyek, és mi az, ami nem jelent semmit. Hogy lehet ezt kiszűrni az olyan szituációknál, mikor egy idegenről van szó, akivel vélhetően nem találkozunk többet?
Egyenjogúság van, leányom.
Te is odamehetsz ám hozzá!
Köszi a válaszokat!
#4 nem tudom, jól nézett ki, de ez nálam még nem jelent semmit, csak akkor tudnék erre válaszolni, ha ismerném valamennyire:)
De nektek pedig sok sikert a saját fiúitokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!