Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy buliban oda megyek mindig legalább 5 lányhoz vagy lány társasághoz és egyik sem táncol velem?
Figyelt kérdés
"Oda megyek, hogy szia/sziastt lányok lenne kedvetek táncolni". És általában mindig kapom az elutasítást. 1-2 olyan lánnyal is kiprobaltam csak kíváncsiságbol aki nem tetszik. De ugyanez történt. És 20 lányból kB 1-2 olyan van aki táncolt velem. Azt utalom a legjobban mikor oda megyek az egyik mondja, hogy nem táncol a másik meg elok. Mert azt hiszi mindent megtehet. Bezzeg ha megmondanam neki, hogy kicsit finomabban lehet nekem is jönne. És ha nem utom meg akkor is engem vernenek meg a biztik. De ez azért érdekes mert más lányok pedig rám mosolyognak és oda is jönnek főleg régen csinálták ezt. Csak sajnos akkor meg én nem mertem oda menni hozzájuk. Pedig akkor még annyira fiatalon a Covid előtt meg ugye a Covid idején jobban nezhettem ki szerintem. Csak ugye akkor nem mehettünk sehova. De 2020 szeptemberén volt az, hogy több lány is rám nyomult egyenesen. Szép lányok ráadásul. De még akkor sem nagyon mertem. Most akkor mégis mi van? Talán leépűltem a sok depresszióba amit a tavalyi év első fele okozott nekem? Vagy ilyen gyorsan megöregedtem, elvesztettem a bájt. Még mindig azt mondják, hogy jóképű vagyok. Sajnos utcán, élőben csak akkor lesz esetleg jobban lehetőségem ismerkedni. Amikor ősszel megyek egyetemre. És addig már nem bírok várni. Mivel egy faluban élek itt a környéken kevés a lány . És nekem nem jutott. A legközelebbi nagyobb 50k fős város. Is 50 perc tömegközlekedés. Akivel össze tudok haverkodni társaság az rittig mind olyan, hogy nincsenek vagy alig vannak lányok. Ahol vannak ott az egyik haverom szerint az embereknek is nagyobb az arca. Mármint kevésbé barátságosak nem olyan nagy forma tagok. A lányok pedig az új embereket szinte észre sem veszik. Interneten sem nagyon válaszolnak hiába írok kreatív szöveggel. Elvileg ha hozzá tennem, hogy örülnék ha válaszolna akkor legalább reagalna valamit. Eddig a legjobban fesztiválon tudtam ismerkedni. Mert ott van sok téma amiről lehet beszélni. Nem csak 1 diszkó van. Színen csak 1 napot voltam. Campuson meg a lányok 80%-a foglalt volt. Meg eleve a zene is halk volt a 2021 campus volt az első de egyben utolsó is. Fezenen 2019-ben meg sok lány oda jött. De kapcsolat nem lett belőle. Főleg, hogy kB 3 órára lakok onnan keleten. Ami nekem talán nem annyira baj. De a lányoknak igen. És igazából kezd abból elegem lenni, hogy az összes lány olyan, hogyha egyszer valamit venetlen nem jól mond vagy csinál az ember akkor lekoptatt, nem ír vissza. És egy picike elrontas is ezt váltja ki. Ugye mivel, hogy nem egy városban lakók velük ezért élőben Max buliban lehetne megint találkozni velük. Tehát ja letezhetnének normálisabb lányok is. Vannak csak én nem találkozuk velük.2022. jan. 29. 16:21
1/4 anonim válasza:
Olyanhoz menj oda aki egyedül van.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem mar volt olyan is. Meg sajnos az ritka. Fesztivalon tobb ilyen volt. Es lettek is belole dolgok.
2022. jan. 29. 17:08
3/4 anonim válasza:
Te legalább próbálkozol, nekem annyiba kimerült az e havi csajozásomból, hogy oda jött hozzám egy tescos csaj klubb kártyát osztani, aztán megdícsértem a kéz írását...nem táncoltunk de rendes volt velem :'d...
Egyébként inkább valami piára hívd meg őket...inni a legtöbb ember szeret.
4/4 anonim válasza:
Csúnya vagy valszeg, vagy büdös, bocs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!