Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a nők az úgymond "szexjá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nők az úgymond "szexjátékok"?

Figyelt kérdés
Csak azt nem mondja nekem senki hogy ha meghallja ezt a mondatot "csak szexjátéknak használta" akkor nem egy nő jut eszébe először. Szóval a kérdésem egyértelmű, miért pont a nők és nem a férfiak, vagy mindkettő?

2022. jan. 25. 23:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 10-es, ez a normalis, ez a termeszetes. Engem is hasznalt mar ki fiu, de ahelyett hogy a ferfiakat hibaztatnam meg ilyen olyan tarsadalmat, legkozelebb nehezebben adtam magam. Es lass csodat, nem dobva lettem hanem felesegul veve 🤭
2022. nov. 17. 21:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!