Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat tőlem? Trollok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem? Trollok kérem kíméljenek

Figyelt kérdés
3 hónapja ismerkedtem egy fiúval aki A legjobb fiú barátom lett és neki én a legjobb lány barátja. semmi különös dolgok nem történtek.. kb 1 hete nagyon megváltozott minden reggel délután és este hívott videó chaten. Felvettem mindig amikor hívott és azt vettem észre hogy nagyon zavarba volt,mosolygott. Ezek a beszélgetések 15 20 percet tartottak mert olyan zavarba lett hogy kitalált valamit és letette a telefont. Másnap ugyan ezeket kezdte hívott meg írt..aztán másnap A messengeren állított nekem egy becenevet és magának is.. Es utána írta hogy: imádlak meg szeretlek. Nagyon sok szív emojival.. Aztán láttam hogy össze vissza tesz ki videókat ahol csajosabban viselkedik és öltözik és a másik videókon pedig normálisan pasisan.. Ez nekem Nagyon furcsa.. Szerintetek többet akarna mint barátság vagy mit? Én 16 L vagyok ő is szintén 16

2022. jan. 24. 20:10
 1/7 anonim válasza:
91%
Mi állít meg, hogy kérdezd meg? Igen, képzeld ő is ember és lehet, hogy bejössz neki, vagy ha nemet mond mi lesz? Ha téged is érdekel a dolog, akkor mindketten nyertek. Háttérben lehet, hogy eddig volt csaja, csak nem tudtál róla és most, hogy nincs, a képbe kerültél, sose lehet tudni...
2022. jan. 24. 20:25
 2/7 A kérdező kommentje:
1-es nagyon igazad lehet köszönöm szépen nagyon hasznos a válaszod
2022. jan. 24. 20:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Meg ezt elfelejtettem tett ki videót hogy van csávója... Ami szerintem nem igaz.. Csak direkt csinalja h legyek rá féltékeny..
2022. jan. 24. 20:49
 4/7 anonim válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg mit akar, mi ez az extra figyelem, amit ad az utóbbi időben akar-e valamit? De továbbra se értem, hogy te mit szeretnél... Barátok maradni, vagy esetleg több, vagy zavar, hogy pasizik és ilyen barátot nem akarsz? #1-s vagyok
2022. jan. 24. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg, hogy mit akar, miért viselkedik így az utóbbi napokba? Kérdezd meg hogy történt e valami változás az életébe? stb. Mindezt egy nyugodt helyen beszéljétek meg.
2022. jan. 24. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:

"Meg ezt elfelejtettem tett ki videót hogy van csávója... Ami szerintem nem igaz.. Csak direkt csinalja h legyek rá féltékeny.."

Most akkor egy meleg srácról beszélünk vagy mi? Lehet épp szerelmes valakibe és veled is azért kedvesebb mert boldog, de senki se fogja tudni.

Kérdezd meg tőle mi történt mostanában, úgy látod hogy változott.

2022. jan. 24. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

Ezt a kérdést kiírtad már egyszer, csak abban plusz infóként benne volt, hogy a srác meleg. Amúgy miért tette volna ki azt, hogy van csávója, ha nincs?🤔 Illetve miért lennél féltékeny egy meleg srácra?

2022. jan. 24. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!