Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az ilyen toxic fiúk jonnek be?
Hát
Próbálom ezt elképzelni, bár én nem vagyok már tini
"lelki sérült, depressziós, bunko, fiúk"
Az én blikk szintű pszichológiai ismereteimmel sem sikerül olyan könnyen összeraknom a depressziós - bunkó vonalat. Mármint van elképzelésem, hogy ezek miféle fiúk, de, ha te azokra buksz for real, akkor nem csak ők a lelki sérültek.
Egyrészt ott kezdődik a történet, hogy, ha egy adott tipushoz vonzódsz, amelyik ráadásul pl. bunkó, és lelki problémás, az talán (ez egy példa a sok közül, ami hasonló), akkor lehet, hogy a te (még közel sem kifejlett) személyiséged affelé tendál, hogy olyan férfiakat akar maga mellett tudni, amelyik semmibe néz téged, szavakkal bánt, önző, és tudható, hogy nem lesz belőle egy felhőtlen kapcsolat. Ez lehetséges azért, mert pl. így bántak veled otthon is, így semmi "új", semmi "veszélyes" nem következik. Az ismeretlen veszélyes, az emberek hajlamosak a biztos rosszat választani, ha párkapcsolatról van szó. Nem lesz csalódás, ha tudatalatt tudod, hogy úgy sem jön össze még a kapcsolat sem, akkor egészen biztosan kisebb eséllyel törik meg a szived, csalódhatsz saját magadban. Ha egy sejthetően rendes, szeretetettel teli, kedves fiúval jönnél össze, az tele lenne veszéllyel. Megállod-e a helyed, mint komoly pár? Stb.
Mert meg akarod menteni őket.
Kevered a részvét érzését a szerelemmel.
Az rendben van, hogy ha egy ázott kiskutyát meglátsz, mindkettőt érzed, de embereknél ez majd el fog különülni idővel - jó esetben.
Egyébként az önmagában nem baj, h nem elkényeztetett gazdaggyerekeket keresel, de majd próbáld úgy belőni, hogy ne önpusztító, lezüllött egyedek megmentésével töltsd a fiatalságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!