Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az ilyen toxic fiúk jonnek be?
Figyelt kérdés
Jó tanuló lány vagyok, sok fiúnak tetszettem már, egy jó pár magyarországi hireségnek is (korosztalyomnak) De nekem mindig az ilyen, lelki sérült, depressziós, bunko, fiúk jonnek be, volt mar olyan hogy drogos isxd de azok meg egyszerűen velem nem foglalkoznak.2022. jan. 21. 18:42
1/17 A kérdező kommentje:
(Rossz kategoria)
2022. jan. 21. 18:42
2/17 A kérdező kommentje:
És hozzá teszem, hogy nem is az ilyen gazdag gyerekek ezek a fiúk általában. Jó bár ez lehet azert van mert a szüleim gazdagok (nem menozesbol) de én hamarabb ossze jonnek egy szegény gyerekkel mint egy gazdaggalxd
2022. jan. 21. 18:44
3/17 anonim válasza:
Ugy erzem te is felig kattos vagy. Legyunk baratok en azt mondom!
4/17 anonim válasza:
"Jó tanuló lány vagyok, sok fiúnak tetszettem már, egy jó pár magyarországi hireségnek is (korosztalyomnak)"
Köszi, ezen jót röhögtem így estére. :D
5/17 anonim válasza:
Az ilyen lányokból lesznek a k*rvák, akik leszülnek egy taplónak 3-4 pulyát, majd 45 évesen elkezdenek "élni", meg siratni a fiatalságukat.
6/17 anonim válasza:
Azért, mert jókislány vagy, így neveltek és most a lázadásod a neveltetésed ellen ebben mutatkozik meg.
8/17 A kérdező kommentje:
7.Na hagyjal😂 Azért ennyire tenyleg nem lehetnek életelenek az emberek, hogy még gyakori kérdéseken is egy kerdesre, Edinával valaszolnak😂
2022. jan. 21. 22:44
9/17 anonim válasza:
Szerintem maximum addig jönnek majd be az ilyen fiúk, ameddig nem tapasztalsz meg velük pár negatív dolgot. Illetve még nőni fogsz, változni fog az ízlésed.
10/17 anonim válasza:
Kérd meg a gazdag szüleid hogy adjanak kis észt a fejedbe !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!