Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a szüleinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a szüleinek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel egy szobába fogunk aludni az osztálykiránduláson, de azt mondja, hogy a szülei féltik tőlem (2 ágyas szobák vannak). Valahogy mondjam nekik, hogy ne aggódjanak érte, mert semmit nem akarok csinálni vele? Vagy jobb lenne csak hallgatni? Amúgy 3 éve vagyunk együtt.

16/F

2022. jan. 18. 20:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Inkább meg se szólalj, csak rosszabb lesz. Nem hülyék a szülei, tudják hogy az üres flakonba is beraknád, mint bármelyik másik tini fiú.

Nem veled van bajuk, normális hogy féltik. Lassan viszont el kell fogadniuk hogy felnő és szexuális életet fog élni, de ez nem a te dolgod.

2022. jan. 18. 20:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hülyeség bármit mondani, pont az ellenkezőjét fogják hinni amit mondasz, egy normális szülő bizonyos szintig elég paranóiás tud lenni.
2022. jan. 18. 21:50
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell mondanod semmit. Hiába mondod, nem fogják elhinni. Minden szülő fèlti a gyerekét.
2022. jan. 18. 22:14
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sem kell mondanod semmit, nem kell tudniuk róla.
2022. jan. 18. 23:09
 5/12 anonim ***** válasza:
18%

Én leszek ezek szerint az ellentét.

Szerintem te és a párod álljatok oda a szülők elé és mondjátok meg, hogy már beszéltetek a szexről, a védekezésben is meg tudtatok egyezni. Ezzel is látják, hogy felelősségteljesek vagytok, hiába nem történne semmi.

2022. jan. 19. 05:07
 6/12 MDaniel98 ***** válasza:
75%
Én sem hoznám szóba, de, ha mégis akarod, akkor kb. úgy ahogy az utolsó írta.
2022. jan. 19. 09:49
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Próbáljatok úgy általában felelős felnőttként viselkedni (mindketten), ha meg akarjátok győzni a szülőket arról, nincs mitől félniük. Persze nem minden szülő hagyja magát meggyőzni erről, de a felelősségteljes viselkedés nektek sem fog ártani :)
2022. jan. 19. 15:50
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Testépítőrészem, adjál neki, döngesd meg, fúrjad meg fele az egyszeművel.

Durgaassad megfele, 3 éve vagytok együtt, simán lehet.

2022. jan. 19. 16:07
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Szerintem rájuk hagyom, hogy mit gondolnak.

Utolsónak: Vágom, hogy ez csak egy poén, de nem ilyen a kapcsolatunk... Amúgy az egyszeműn szakadtam XD

2022. jan. 19. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett?
2022. jan. 24. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!