Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor bókolsz, mindig hozzá kell tenni a mondatban, hogy miért mondod, mi alapján mndod, amit mondasz. pl: Nagyon jó a farmer rajtad, mert kiemeli a jó alakodat.
2022. jan. 18. 19:49
2/9 A kérdező kommentje:
igen, csak ezzel az lenne a baj hogy mindig attól félek hogy nem jövök be neki ezért csak visszautasítana/kerülne
Az őszinte bókot mindenki szereti, mindenkinek tetszik, ezért nem fog senki kerülni, sőt inkább kíváncsi lesz rád. Természetesen nem kell túlzásba vinni, elég naponta egy vagy két őszinte bőkot elengedni.
2022. jan. 18. 20:29
Itt van pár ajánlat, ha tudsz angolul válogathatsz:
[link]
2022. jan. 19. 10:06
Klasszikus értelembe bókolni hogy szép a hajad, szép a szemed, mosolyod.. akármid full felesleges, mert amugy is megkapja mindent jöttment sráctól akár személyesen, a képei alatt, az engedélykérései között, mindenhol.. Azzal max annyit érsz el hogy te leszel a kövi olyan srác aki csak a figyelméért kapálózik. Ha mindenképp dicsérni akarsz vvalamit akkor ne olyat hogy szép a hajad, mosolyod, alakod.. mert azokért nem tett ő qvára semmit, csak így született ahogy és csak genetikai adottság mind, oké alakjára ha kondizik max, de akkor már inkább valami bekső tulajdonságot ami megfog benne és esetleg valami olyasmi ami neked a zsánered és sok lányba nincs meg, mondjuk szeretem hogy ilyen okos/kedves/segitőkész vagy.. Mondjuk tul sok mindent ezzel se fogsz elérni, de egy fokkal talán jobb helyzetbe helyezed magad mint a srácok többsége, akik azon se látnak túl hogy a lány jól néz ki
2022. jan. 19. 12:51
Ha nem próbálkozol, soha nem fogod megtudni, hogy bejössz-e neki. Azt kellene magadban eldönteni, hogy magadban szeretnél-e utána epekedni, vagy a valóságban is adsz kettőtöknek egy esélyt. Nyilván dolgoznod kell ezen a féltékenység-dolgon, mert ha egészséges a csaj, akkor attól még, hogy pasija lesz, nem fogja megszüntetni az egyéb emberi kapcsolatait.
2022. jan. 19. 16:15
-Üdvözöllek, drága lovag!
Szép a ruhád, szép a lovad.
-Szép vagy, mint a rózsaszál, ó, te kedves királylány!
😇😁
2022. jan. 20. 02:32
Én lány vagyok, hogyha sok fiúval lógok, és odajön egy másik srác, aki bárhogy megdícsér, akkor én abból két dolgot tudok leszűrni:
1. Ha olyan a srác, akkor barátkozni akar, mint egy haver, bár általában azért nem, hanem,
2. Ezzel jelzi, hogy bejövök neki. Ha mosolyogva köszöni meg a lány, akkor te is bejössz neki
2022. jan. 20. 09:04
Előző vagyok, hogyha mégsem jönnél be neki, akkor én elkönyvelném a srácot úgy, hogy de aranyosan próbálkozott. Bár ez lányfüggő, de szerintem ha ezután nagyon le akar koptatni, az akkor van (szerintem), ha tetszel neki, csak nem mer reagálni, és inkább kerül, vagy rosszul érintette a dolog. De szerintem meg fog jegyezni akkor, ha főleg a fiú haverjai előtt bókolsz, mert az azt jelenti, hogy nem vagy szégyenlős, tényleg akarsz valamit.
Megdicsérheted akár a stílusát, vagy valamelyik belő tulajdonságát, csak tedd meg, nehogy elszalazd! :D
2022. jan. 20. 09:08
További kérdések: