Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondhatnék neki ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondhatnék neki ?

Figyelt kérdés

Van egy lány az iskolámban aki nagyon tetszik és szerintem, jó eséllyel én is neki. Látásból ismerjük egymást, de még nem beszéltünk és ez adja a probléma alapját.

A kérdésem az lenne hogy mivel, hogyan, milyen témával kapcsolatban tudnám leszólítani ? (Erre egy-egy konkrét példát kérhetnék ? :D )

Alapvetően nagyon jó a kommunikációs képességem, bárkivel bármiről eltudok beszélni csak amikor őt meglátom és már indulnék hozzá a szavak csak azzal a lendülettel el is fogynak.

Én 11, ő 9 osztályos.

2022. jan. 16. 18:41
1 2
 1/13 anonim válasza:
83%

Sok hasonló helyzettel találkoztam már az osztálytársaim révén.

Náluk mindig úgy volt, hogy először neten kezdtek úgymond "közelebb kerülni egymáshoz". Ezt úgy kell érteni, hogy pl a srác instán bekövette az osztálytársamat, erre a lány felbátorodott, facebookon ismerősnek jelölte, később snapen is.

Kis idő múlva a folyósón mindig köszöntek egymásnak, mikor elmentek egymás mellett. Snapchaten ugye nem túl byonolult beszélgetést kezdeményezni, idővel ők is elkezdtek ott beszélgetni, ami eléggé megkönnyítette a helyzetüket, mert így később a folyósón könnyebben el tudtak kezdeni beszélgetni.

2022. jan. 16. 19:01
 2/13 anonim válasza:
100%
bonyolult*
2022. jan. 16. 19:02
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Csak kérdezd meg, milyen telója van. Utána arról beszélgessetek, amiről akartok. 🙂
2022. jan. 16. 19:25
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha esetleg ráírással érdemes megközelíteni a dolgot ?

Zárójelben én nem használok snap-et :D

2022. jan. 16. 20:57
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Messengeren is ráírhatsz nyugodtan. Nem fog megenni. :)
2022. jan. 16. 20:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túlgondolni. Ennyi idősen ha egy két évvel idősebb fiú hozzájuk szól azt már akkora dolognak tartják, hogy majd behugyoznak.

Az első dolog ami eszedbe jut jó lesz.

Utána mondj neki valami kedveset, aztán hívd el valahova!

2022. jan. 16. 21:29
 7/13 A kérdező kommentje:

5-ös köszönöm, és megint elő jön hogy mivel kéne kezdenem mivel nincs közöspont, nem igen beszéltünk még eddig.

6-os, gondolkoztam már egy kicsit a szöveg, de a ""Korábban észrevettelek és azon gondolkoztam hogy beszélgethetnénk valamikor, ha lenne kedved" nem jutok tovább, illetve szerintem ez a szöveg egy kicsit esetlen is.

2022. jan. 16. 21:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki, akkor mindegy, hogy mivel szólítod meg.:)
2022. jan. 16. 21:58
 9/13 anonim válasza:
47%

Te jo ég, miről beszéltek!?

Még véletlenül se írj rá!

Tapasztaltbol mondom...az internetes csevegés(amiből többet akarsz mint kisebb szorakozás)nem vezet jóra...komolytalannak bir venni.persze lánytól függ... viszont inkább menj oda es pl (kérd el a telefon számát...attol függetlenül hogy online simán kikeresheted és rá írhatsz..., vagy menj oda dicsérd meg pl hogy jól nézel ki ...és h találkkzhatnátok vagy valami...)hidd el értékelni fogja mivel senki nem akarna egy olyannal lenni aki nem mer lépni. Ésss ha te is tetszel neki báris te ugy vetted észre akkor csak arra várj hogy lépj...csak nyugottan menni fog.

16L

2022. jan. 17. 01:26
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
Írj rá mert sosem tudhatod lehet te is bejössz neki csak úgy van vele mint te fél az elutasítástól.
2022. jan. 17. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!