Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a legjobb barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a legjobb barátom hugának?

Figyelt kérdés

Igazából annyi az egész hogy a legjobb barátom húga elmobdta az egyik barátjának, hogy szerelmes belém. A barátja rám is írt és utána rám írt a lány hogy hát ez nem így van meg hogy neki ez edzésen van ami persze nem igaz mert utána elmondta a bátyjának hogy belém szerelmes. Most egyébként mindenki ezzel szekál, és a lányt sem szeretném megbántani mert aranyos meg minden, de még csak 12 és fél éves kislány. Szerintetek ha találkozom vele mit mondjak neki?

16/F

2022. jan. 15. 07:18
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem nem kellene megbántanod..mondj neki valamit, beszélj vele, de amúgy hagyd békén..mond neki hogy házi nyúlra pld nem lösz..nekem bevált..ugyan ez volt a szitu.
2022. jan. 15. 09:52
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Mondd meg neki, hogy túl fiatal még.
2022. jan. 15. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Majdhogynem ugyanebben a helyzetben vagyok, csak annyi, hogy nekem még konkrétan nem mondta el senki, inkább csak utalgatnak rá, meg persze én sem vagyok vak, látom rajta. Én, ha elmondaná nekem az érzéseit végre, megmondanám neki, hogy nagyon aranyos és kedves lány, de túl fiatal még hozzám. Szerintem ez a legkorrektebb.
2022. jan. 15. 12:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Meg hát barátnőm is van. Hülye nem vagyok látni hogy mese az egész. Aranyos lány kedvelem csak hát még is, még fiatal és én barátként tenkintek rá.
2022. jan. 15. 14:10
 5/9 A kérdező kommentje:
3. neked hogy utalnak rá? Mert nekem is csak a barátom mondta el de mások csak így mondogatják.
2022. jan. 15. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Semmit nem mondj neki. Ne is említsd a témát.

Legyél vele kedves, de felnőttesen távolságtartó.

Kislány még, az ideálképek korát éli. Ma még beléd "szerelmes",

holnap valamelyik sztárénekesbe, aztán a kémia tanárába,

majd a szomszéd Zsoltiba.

Arra vigyázz, hogy ne legyenek olyan gesztusaid, amiből

azt vonhatná le, hogy viszonzod. De olyan se, hogy lekezeled.

Tapintatosan és férfiasan, mintha a bátyja lennél.

És hatévesen a bátyám barátjába voltam "halálosan" szerelmes.

A kedvéért húztam ki a már kilógó-mozgó, alsó tejfogamat.

:D

2022. jan. 15. 19:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Hat lehet hogy ennel a csajszinal nem igy van, mivel julius ota belem van zugva es elmeletileg napokat sir utanam mert tudja h soha nem.johetunk ossze teljesen osszevan torve elmeletileg van h remeg ha szoba jovok, valamit beszelni szeretnek vele mert nem szeretnem ha egy lany foleg egy ennyi idos miattam lenne szomoru, viszont a kozos jovonket nem latom, es erdekbol sem szeretnek vele osszejonni
2022. jan. 15. 20:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Ezt monta nekem a batyja
2022. jan. 15. 20:13
 9/9 anonim válasza:
Pista vagy?
2022. febr. 6. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!