Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sincs akkora baj?
Na az van, hogy a kiszemeltemet csak úgy hátulról megöleltem, és kicsit följebb karoltam át, mint kellett volna. Próbáltam egyből korrigálni, de kicsit visszahúzódóbb típus és teljesen zavarba jött (nem az öleléstől). Most elég perverznek hisz. Mondjam neki, hogy véletlen volt, vagy csak hagyjam a francba a történteket?
Előre is köszi!:D
Fhuu, miért nem mondtad egyből utána, hogy bocsi, véletlen volt? Akkor kicsit életszerűbb lett volna mondani, mint másnap felhozni újból.
Figyu, mondd neki lazán, hogy bocs a tegnapiert, véletlen volt.. Nem tragédia, elofordul. Szerintem nincs baj, de ha téged megnyutat, hát mondd neki.. Amúgy lehet holnapra el is felejti, mert tudja mi a szitu, hogy nem direkt volt, és nem is tulajdonított túl nagy jelentőséget neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!