Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ki derült hogy a barátom egy másik lánnyal foglalkozik a suliban?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyunk együtt 18 évesek vagyunk külön iskolába tanulunk és meg tudtam hogy egy lány osztálytársával jóba vannak szoktak beszelgetni es snusszt kéregetnek egymástol. Egyszer már megcsalt nyáron egy lány le kapta és messengeren is beszélgettek. Most össze vesztem vele ez miatt mit tegyek? Hogy kéne rá reagálnom?2022. jan. 12. 12:57
11/13 anonim válasza:
"de jót nem látok"
E baj!
"Barátom" helyett nevezd "exemnek", máris láthatod a jót.
12/13 anonim válasza:
Szerintem jóba lenni valakivel, beszélgetni és dohányt kéregetni nem nagy bűn, de ha labilisnak érzed a dolgot, akkor szakíts. Lehet újra megtenné, hogy megcsal.
(Amúgy no offense, de 18 évesen ez már picit gáz: *kiderült, megtudtam, lekapta, összevesztem, kimagyarázta, megbízni...)
13/13 anonim válasza:
12es, hidd el sokan idősebb korban is vannak gázabbak és gyerekesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!