Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel megoldódott volna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel megoldódott volna?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki nekem és egy, hát nem haveromnak, inkább csak ismerősömnek az egyetemről tetszik. Én szívesen összejönnék a csajjal, én nagyon kedvelem. Viszont ott (volt) a másik srác, akivel azt hittem, hogy már kb együtt is vannak, mentek csomószor kettesben inni meg találkozgattak stb.

Nekem mindig is az volt az érzésem, hogy a srác kicsit magának való, ezalatt azt értem, hogy nem barátkozik a szaktársaival. Én is csak gólyatáborból ismerem, meg hébe hóba találkozunk (ígx társasággal).

Ma összefutottam vele, mert segített a matekháziban, jó matekos, aztán mivel tegnap voltak (randizni?) a csajjal, mert mondta, hogy este vele találkozik, csak ma jó neki, akartam vele találkozni, esetleg megbeszélni, hogy most mi van..

Erre ma mesélte, hogy a csaj nagyon berúgott és, hogy volt pár napja randizni egy csajjal, akit tinderen ismert meg.

Szerintem nem randizni voltak, szimplán a csávó mesélte, hogy nagyon sikertelen a lányokkal (nem szokott randizni), és szerintem így gyakorol, hogy hogy viselkedjen egy lány társaságában. Ma a beszélgetés közben az jött le, hogy nincs nagyon oda a csajért, mert állandóan leissza magát.

Én a csajjal nagyon jól elvagyok, smároltunk egyszer egy buliban, amiről nem beszéltünk, meg sokszor részegen hozzámbújik, ölelget stb.

Meg mi is azért találkozgatunk.

Csak amióta bekerült a másik srác a képbe, óvatod akartam lenni, nehogy pofára essek.

Amint mondtam, ez csak egy feltételezés, de szerintem a srác tényleg nincs annyira oda a csajért.

Szerintetek??

(Tudom, dedós kérdés, de annyira meg nem ismerem a srácot, hogy így nyíltan beszélgessek vele erről)

18/f

2022. jan. 10. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez külső szemlélőként inkább reménykedésnek tűnk, belemagyarázásnak. A részeg állapotban lévő csókokkal meg az a baj, hogy teljesen megbízhatatlanok, teljesen máshogy viselkedik akkor az ember, szóval erre ne építs. Mindenesetre, ha ennyire tetszik a lány próbálj legalább valamennyit beszélni vele, hogy kiderüljön egyáltalán tényleg te is érdekled-e őt. Plusz mindenesetre beszélj azzal a másik fiúval is, ha nem is egyenes rákérdezéssel, de valahogy jöjj rá, hogy érdekli-e a csaj.
2022. jan. 10. 20:48
 2/8 A kérdező kommentje:
holnap találkozom a sráccal, mert amióta matekoztunk rájöttem, hogy tök jó arc. Mondjuk megkérdezte, hogy megyünk-e egyszer hárman, a csaj meg mi ketten fiúk inni. Hát.. nekem ez fura. Szerintem ő ezt úgy könyvelte el, hogy én is csak barátkoznék vele.
2022. jan. 10. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha konkrétan azt mondta, hogy nincs oda a csajért, akkor valószínüleg így is van. Minek hazudna neked?

Egyébként nekem úgy tűnik, hogy egyikőtöktől sem akar semmi a lány, hiszen már rég együtt lennétek, ha máskènt lenne.

2022. jan. 10. 22:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, ebben van valami. Viszont en borzasztó óvatos voltam, mert most lettem túl egy nem szerencsés helyzeten egy lánnyal (azt hittem célegyenesben vagyok, erre kiderült, hogy csak egy lennék a sok közül). A csaj eleinte adogatott jeleket, csak szerintem várt arra, hogy lépjek valamit+ mivel nem léptem, elkönyvelte, hogy nem akarok tőle semmit. Szimplán töketlen voltam, ennyi :(. Ezt kb 2 hónapja kellett volna meglépnem, amikor még friss volt, és az eselyeim is tisztábbak voltak. Elvégre eljött velem forralvorozni, voltunk karácsonyi vásárban (2-3 hete kb), nála aludtam, stb. Szerintem már elszúrtam
2022. jan. 10. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Ez a mindig leiszom magam jellegű csaj nem a legjobb választás :D

Amúgy az is lehet hogy a pasi bele van esve a csajba csak nem akarja h vissza mond neki nem gondolod ?

2022. jan. 11. 09:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Megeshet, persze. Tegnap amikor talalkoztam pedzegettem neki, hogy egyszer kezenfogva mentunk haza, mert megfogtam a kezem, meg nala aludtam, meg olelgetett es mondta hogy nagyon fontos vagyok neki stb. Es lattam hogy kicsit boki a csoret. Szoval lehet igazad van. Lehet a feltetelezesem pint forditva mukodik, azert randizik mas csajokkal, hogy gyakoroljon az emlitett csajra. Szoval erdekes
2022. jan. 12. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
És abban nem vagy óvatos, hogy egy részeges lányról ábrándizol?
2022. jan. 15. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha valóság az, hogy hamar lerészegedik, akkor mondj le róla!
2022. jan. 15. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!