Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel megoldódott volna?
Van egy csaj aki nekem és egy, hát nem haveromnak, inkább csak ismerősömnek az egyetemről tetszik. Én szívesen összejönnék a csajjal, én nagyon kedvelem. Viszont ott (volt) a másik srác, akivel azt hittem, hogy már kb együtt is vannak, mentek csomószor kettesben inni meg találkozgattak stb.
Nekem mindig is az volt az érzésem, hogy a srác kicsit magának való, ezalatt azt értem, hogy nem barátkozik a szaktársaival. Én is csak gólyatáborból ismerem, meg hébe hóba találkozunk (ígx társasággal).
Ma összefutottam vele, mert segített a matekháziban, jó matekos, aztán mivel tegnap voltak (randizni?) a csajjal, mert mondta, hogy este vele találkozik, csak ma jó neki, akartam vele találkozni, esetleg megbeszélni, hogy most mi van..
Erre ma mesélte, hogy a csaj nagyon berúgott és, hogy volt pár napja randizni egy csajjal, akit tinderen ismert meg.
Szerintem nem randizni voltak, szimplán a csávó mesélte, hogy nagyon sikertelen a lányokkal (nem szokott randizni), és szerintem így gyakorol, hogy hogy viselkedjen egy lány társaságában. Ma a beszélgetés közben az jött le, hogy nincs nagyon oda a csajért, mert állandóan leissza magát.
Én a csajjal nagyon jól elvagyok, smároltunk egyszer egy buliban, amiről nem beszéltünk, meg sokszor részegen hozzámbújik, ölelget stb.
Meg mi is azért találkozgatunk.
Csak amióta bekerült a másik srác a képbe, óvatod akartam lenni, nehogy pofára essek.
Amint mondtam, ez csak egy feltételezés, de szerintem a srác tényleg nincs annyira oda a csajért.
Szerintetek??
(Tudom, dedós kérdés, de annyira meg nem ismerem a srácot, hogy így nyíltan beszélgessek vele erről)
18/f
Ha konkrétan azt mondta, hogy nincs oda a csajért, akkor valószínüleg így is van. Minek hazudna neked?
Egyébként nekem úgy tűnik, hogy egyikőtöktől sem akar semmi a lány, hiszen már rég együtt lennétek, ha máskènt lenne.
Ez a mindig leiszom magam jellegű csaj nem a legjobb választás :D
Amúgy az is lehet hogy a pasi bele van esve a csajba csak nem akarja h vissza mond neki nem gondolod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!