Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri ezzel a cigány lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri ezzel a cigány lánnyal folytatni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a Péntek esti buliban fel szedtem egy szép cigány lányt. Vagyis ez úgy történt, hogy elmentunk bulizni haverokkal ott táncoltunk. Ő rám mosolygott engem nem érdekelt, hogy roma származású oda mentem és táncoltunk. Egyébként annyira nem levágósan látszik rajta, hogy roma. Mivel kék szemei vannak. Ráadásul az a nagyon szép tengerkék. A bőre is fehér színű. Hosszú szőke haja van. Nyilván azt észre vettem, hogy az mondjuk festett. Csak gondoltam meegemlítem. És egyébként ennek hatására annyira nagyon jól néz ki, hogy kimerem jelenteni, hogy nekem a magyar lányok 95%-nál jobban bejön. Talán romák között eddig a legszebb volt. Láttam már szépet de annak barna volt a bőre. Csak az arc vonásairol tudom, hogy cigány. Mert olyanon is észre lehet venni általában akin pedig eredetileg nem annyira látszik. Tudjátok mire gondolok. Na meg, hogy túl nyomó részt cigányokkal volt. De ők szintén jó fejek voltak. Bár 2 haveromhoz is oda ment köszönni akik ott laknak abban a városban ahol buliztunk. És ők magyarok mind a ketten. És ismerik egymást a lánnyal. Tehát elgondolkodtam rajta, hogy lehet még az is, hogy csak fél vér van benne. És az nem hiszem, hogy sokat számítana mert az egyik fél a családból legalább fehér. De szerintem teljesen roma. A lényeg, hogy tök jól elbeszélgettünk. De a származásárol nem esett szó. értelmes, kedves volt. Smárólgattunk. Megadtuk egymásnak az insta elérhetőségeinket. És ma rám is írt. Beszélgettünk is egy jó pár sort. Egyetlen dolog tántorít vissza, hogy szüleim azt mondták nekem, hogy a cigány lányokkal azért is kell vigyázni. Mert ha esetleg ő és a testvérei, tesái normálisak is. Nem lehet tudni, hogy a szülei milyenek. Vagy éppen mennyire akarják követni a roma hagyományokat. Mi szerint. Elkell vennem feleségül a lányukat. És feleségét azért még nem akarok. :D És azt mondták szüleim ha ilyen miatt bajba kerülök nem fognak tudni segíteni. Viszont a pozitív dolog ebben az, hogy bő 1 óra tömegközlekedésre vagyis kB 65km lakik tőlem a csaj mo egyik legnagyobb városában. Bár ez még nekem viszonylag közeli távolság. Nem, hogy nekik ha megakarnának ölni. XDD A baj viszont csak az, hogy eddig még sosem volt barátnőm. 1-2 lány volt akivel beszéltem. De utána velük nem lett semmi. Mert mindig lekoptattak eddig állításuk szerint azért mert nincs sok pénzem. Meg, hogy nem járkálok olyan menő cuccokkal. Pl, hogy nincs legalább egy IPhone 11-sem. Nem vagyok olyan felkapott fb-n. Nincs jogsim, nincs pénzem, nincs sok barátom és hasonlók.

2022. jan. 9. 21:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20%

19

Ezt hogy érted?

Tehát én tapasztalok valamit és azt rávetitem mindenkire? Ez igy rendben van?

Pont tapasztalatbol szoktak általánosítani.

2022. jan. 27. 10:07
 22/24 anonim ***** válasza:
86%

#21.

🤡 Téged a liberális propaganda videói/agymosásai "okosítanak".

🎓 Engem meg Borsod megye utcái.

2022. jan. 27. 10:28
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

19es...én új hozzászóló vagyok.

Én nem általánosítok,kivéve ha arról van szó,hogy egy romától uzleteljek akár kocsit vagy bármit...mert inkább leadom a mélybe.. 10ből 10 majd le akar húzni,átver, megfenyeget és hasonló.. a romák 80%a legalább ez a kategória..azért is inkább általánosítanak, és jobb kerülni őket, mert ritkán fordul elő, hogy a jobbik tipussal futsz össze...

A jobbik tipusnak meg van annyi esze,hogy akin úgy látja, hogy nem akar vele kapcsolatot letesiteni, nem fog erőszakkal...mert igenis viszont amit írsz igaz is..mert vannak normalis romák is..viszont érthető a magyarok általánositasa is...főleg egyes településekről jött magyaroknak..sőt..

2022. jan. 27. 23:08
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
23as vagyok,nem 19esnek irtam,hanem 21
2022. jan. 27. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!