Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri ezzel a cigány lánnyal folytatni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a Péntek esti buliban fel szedtem egy szép cigány lányt. Vagyis ez úgy történt, hogy elmentunk bulizni haverokkal ott táncoltunk. Ő rám mosolygott engem nem érdekelt, hogy roma származású oda mentem és táncoltunk. Egyébként annyira nem levágósan látszik rajta, hogy roma. Mivel kék szemei vannak. Ráadásul az a nagyon szép tengerkék. A bőre is fehér színű. Hosszú szőke haja van. Nyilván azt észre vettem, hogy az mondjuk festett. Csak gondoltam meegemlítem. És egyébként ennek hatására annyira nagyon jól néz ki, hogy kimerem jelenteni, hogy nekem a magyar lányok 95%-nál jobban bejön. Talán romák között eddig a legszebb volt. Láttam már szépet de annak barna volt a bőre. Csak az arc vonásairol tudom, hogy cigány. Mert olyanon is észre lehet venni általában akin pedig eredetileg nem annyira látszik. Tudjátok mire gondolok. Na meg, hogy túl nyomó részt cigányokkal volt. De ők szintén jó fejek voltak. Bár 2 haveromhoz is oda ment köszönni akik ott laknak abban a városban ahol buliztunk. És ők magyarok mind a ketten. És ismerik egymást a lánnyal. Tehát elgondolkodtam rajta, hogy lehet még az is, hogy csak fél vér van benne. És az nem hiszem, hogy sokat számítana mert az egyik fél a családból legalább fehér. De szerintem teljesen roma. A lényeg, hogy tök jól elbeszélgettünk. De a származásárol nem esett szó. értelmes, kedves volt. Smárólgattunk. Megadtuk egymásnak az insta elérhetőségeinket. És ma rám is írt. Beszélgettünk is egy jó pár sort. Egyetlen dolog tántorít vissza, hogy szüleim azt mondták nekem, hogy a cigány lányokkal azért is kell vigyázni. Mert ha esetleg ő és a testvérei, tesái normálisak is. Nem lehet tudni, hogy a szülei milyenek. Vagy éppen mennyire akarják követni a roma hagyományokat. Mi szerint. Elkell vennem feleségül a lányukat. És feleségét azért még nem akarok. :D És azt mondták szüleim ha ilyen miatt bajba kerülök nem fognak tudni segíteni. Viszont a pozitív dolog ebben az, hogy bő 1 óra tömegközlekedésre vagyis kB 65km lakik tőlem a csaj mo egyik legnagyobb városában. Bár ez még nekem viszonylag közeli távolság. Nem, hogy nekik ha megakarnának ölni. XDD A baj viszont csak az, hogy eddig még sosem volt barátnőm. 1-2 lány volt akivel beszéltem. De utána velük nem lett semmi. Mert mindig lekoptattak eddig állításuk szerint azért mert nincs sok pénzem. Meg, hogy nem járkálok olyan menő cuccokkal. Pl, hogy nincs legalább egy IPhone 11-sem. Nem vagyok olyan felkapott fb-n. Nincs jogsim, nincs pénzem, nincs sok barátom és hasonlók.
Ismerek embereket akiknek volt már roma barátnője. Viszont náluk ez úgy működött, hogy a családok ismerték egymást. Vagy legalábbis a gyerek ismerte a családot. És tudták róluk, hogy nem fogják követelni, hogy feleségül vegye a lányt. Ezt szüleim is megemlítették mikor erről beszéltünk, hogy ugye ez sem MIND1. De azt is mondták, hogy nem örülnének neki ha roma barátnőm lenne. Mert anyám egyre fajgyülölőbb. Mert szerinte ez a covid cirkusz is miattuk van. De köztük is van normális ember is. Nem is kevés. Nos én nem tudom, hogy ennek a kalácsképű szépségnek a szülei, hogy gondolják ezt. :D Tehát megakarom ismerni a kalácsképűnek a szüleit úgy, hogy ne kerüljek be egyből úgymond a családba. Csak nem tudom erre, hogyan lenne lehetőség. XDD
2022. jan. 9. 21:47
2/24 anonim válasza:
Fhu hát nem volt könnyű ebből az ömlesztett szövegből kivenni a lényegi információkat, de azt hiszem megvagyok.
Ha jól értelmezem, te attól félsz, hogy ha összejössz ezzel a roma lánnyal, akkor a családja letámad, hogy azonnal vedd feleségül a lányukat, mert ez náluk a hagyomány, és kinyírnak, ha nem azt teszed, amit mondanak? Szerintem ahol a szülők elengedik a lányukat egy olyan buliba, ami nem csak romákkal van tele, ott nem kell félni. Az ilyen nagyon hagyományőrző romák azért szigorúan fogják a gyerekeiket. De azért abban van valami, hogy megy óvatos.
2022. jan. 9. 22:12
3/24 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ettől tartanod kéne. Nyugodtan ismerkedj vele tovább.:)
2022. jan. 9. 22:44
4/24 anonim válasza:
NEM
2022. jan. 10. 10:13
5/24 anonim válasza:
Jajj ez annyira tudatlanság . Ugyan olyanok a romák többsége mint a magyarok . Ismerkedj vele
2022. jan. 11. 10:07
6/24 anonim válasza:
Szia! Nem kezdenék KOMOLY kapcsolatot olyan cigány lánnyal, de ez igaz a magyar lányokra is..ugyan csak.. akik szorakozó helyen,már ott helyben smárolgat kb "azonnal" velem..még ha előtte beszéltetek is a bömbölő zene "mellett"..
Főleg ha első tényleges barátnő..hidd el sok mindentől megkíméled magad:) aztán a te döntésed nyilván:) ..
Eddig pedig ne haragudj, hogy ezt mondom...de a világ legundorítobb lányaival próbáltál ismerkedni 🤷♂️ vagy csak valószínűleg egyszerű kis "taknyosokkal" 😅
(Nem rosszindulatú üzenet) :)
2022. jan. 11. 13:43
7/24 anonim válasza:
A nácikat nürnbergben felakasztották. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2022. jan. 11. 14:01
8/24 anonim válasza:
7esnek igaza van,és ahogy írta mindegy,hogy cigány vagy magyar.
2022. jan. 11. 18:13
9/24 anonim válasza:
✅ Volt egy barátom, aki ugyan így jött össze egy cigány lánnyal(buliban), hirtelen fellángolt szerelem volt, lett egy gyerek (elég gyorsan). Aztán valamin összevesztek. A "család" egyből a cigány lányt pártolta és ösztönözték, hogy hagyja ott a magyart (azonnal), mert nekik sem tetszett, hogy magyarral van. És a szokásos szétválás. Néhányszor megverték, mert szétváltak, függetlenül attól, hogy a LÁNY vált el tőle !
✅ A csecsemő a srácnál maradt, az egész család kitagadta a félvér csecsemőt.
✅ A srác megízlelte a cigányságot.
✅ A végére mer egészen megváltozott a cigányokról alkotott képe :)
2022. jan. 12. 09:29
10/24 anonim válasza:
Vigyázz mert ezek a lányok nagyon rafkósak. ő már pontosan látja rajtad hogy nincs tapasztalatod a nők terén. Magába bolondít utána jól lehúz pénzzel, meg a családja is. Aztán utána eldob mint a rongyot meg jól meg is vernek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!