Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy később visszaj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy később visszajön????

Figyelt kérdés
Van egy férfi. 28 éves. Együtt voltunk több mint 2 évig. Utólag szakítás után rájöttem, hogy szinte végig csalt valószínűleg, és én csak potlekja voltam. Tavaj szakítottunk 2021.december 21kén. Mikor megtudtam hogy van egy csaja, letiltott minden helyen. Viszont egy platformon ismerősök maradtunk. És ott egy darabig pár szót írt mindennap tehát hmm, jólvan nem vitazok ilyenek. Nagyon csúnya dolgokat csinált velem kapcsolatunk alatt is meg nyilván egy másik noert hagyott el most is engem . És nem kíváncsi rám. Persze én irkalom a magamét Nem konyorgok neki, nem kérem hogy jöjjön vissza hozzám, de amit akarok neki mondani hogy egy bunkó paraszt azt valamiért nem bírom ki és irkalom neki. De miért nem tiltt le?? Ha egyáltalán nem akar semmit. Nem mondta ezt csak nyilván nem akar. Van mikor 2 napig nem ír vagy 3 aztán megkérdezi melyik facemat használom mert mindjárt felold erre nem old fel. Hulyitt. Videómat lajkolgatja de írni nem tud sokszor sőt mindennap. Lehetséges hogy vissza akar még majd jönni? Vagy miért csinálja. Én egyébként mostmár kezdem nagyon megutalni.nem hiszem el hogy nem zavarja hogy annyira irkalok.
2022. jan. 8. 20:04
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként ők együtt maradtak. Meg szilveszterkor azt írta újra kezdjük idén erre nem próbálkozott nem érdekli de akkor mért csinálja ezt. Miért akarna ezek után hulyiteni ugyanúgy. Ha O másikat szereti.
2022. jan. 8. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Te hülye vagy! Ha valaki megcsal, soha többé az életben még csak rá gndolni sem szabad! (Max ha a kínzásáról fantáziálsz)

Azonnal tiltsd le! Nehogy már te ereszkedj lehozzá, az ilyen arra sem mélotó hogy akár csak rád nézzen!

2022. jan. 8. 22:57
 3/3 anonim válasza:
Az ilyenek akarnak házasodni, bassza meg...
2022. jan. 9. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!