Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Hogy viszonyulnátok egy olyan lányhoz, aki kizárólag önbizalomhiányból fakadóan testékszereket rak fel, tetoválásokat varrat, iszik, cigizik, de privátban tök kedves és normális?2022. jan. 6. 23:44
1/9 A kérdező kommentje:
(19 éves)
2022. jan. 6. 23:45
2/9 anonim válasza:
Hát a cigiről lehet megpróbálnám leszoktatni ha nem ellenkezik nagyon, vagy legalább hogy ritkábban szívja (Nincs gondom a cigivel, én is cigiztem már, de sok értelmét nem látom, csak rontja az egészséget), de amúgy semmi gondom nem lenne vele
3/9 anonim válasza:
Ha megismerkednék vele, segíteném egészséges önbizalomhoz, s támogatnám, hogy ezeket engedje el.
4/9 anonim válasza:
Miért törölték a válaszom? Azt írtam hogy degeneráltnak tartom
6/9 anonim válasza:
Tehát olyan mint a fiatal lányok nagy része. Szóval nem gondolnék sok mindent, csak azt, hogy nem a legegyedibb ember.
7/9 anonim válasza:
Valszeg nagyon szeret, még a legutolsó csövessel is lefeküdne
9/9 anonim válasza:
Nekem is, viszont neki nem lenne nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!