Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így szeretni manapság?
Tehát. Azt kell tudni rólam hogy nem egészen úgy viselkedek mint az átlagos velem egykorúak. Nem vagyok menő, nem köcsögösködök senkivel. Nem szoktam senkit bántani olyan dolgokért amiről nem tehet (pl súlyproblémák). Példának hozom egyik osztálytársam, akit szinte mindenki piszkál és ki van közösítve mindenből, meg van alázva. Én vagyok az egyetlen barátja, pedig én sem vagyok túl népszerűtlen. Nem érdekelt az, hogy kívülről hogyan néz ki, ezért megtaláltam benne a jót. Nagyon kedves gyerek, intelligens és nagyon jókat lehet vele beszélgetni, hülyésledni.
Tehát sok mindenben vagyok így. Ha valakinek látom, hogy valami fáj, nem tudom egyszerűen megállni. Megértem mások gondjait és nem csinálok viccet hátrányos helyzetűekből. Még majdnem könnyeztem is amikor azt láttam hogy néhány osztálytársam egy idős nénivel szórakozott. Erről nem tehetek, egyszerűen érzékeny vagyok. Persze ezt nem kell félreérteni, teljesen boldog vagyok és élem az életem. Nem vagyok nyámnyila, ki tudok állni magamért, sőt néha még kicsit túl realista is vagyok bizonyos döntésekben. Úgy vettem észre, hogy az ilyesmi emberi együttérzés nem valami divatos a korosztályom körében.
Tehát beszéljünk a lányról.
Ő egy kicsit vosszahúzódóbb, csendes, de mégis, a szűk baráti társaságunkban vicces és rendkívűl színes egyéniség. Így, hogy sokan félénk semminek hisznek, lehet, hogy pont az a lány, akit szívből szeretek, kitartson mellettem és elfogadjon így, ahogy vagyok? Tényleg nagyon kedves és amikor együtt vagyunk mindig csillog a szeme (szó szerint). Nem vagyok durva vele, ahogy az általában divat. Mindketten tudjuk, hogy mi van közöttünk, de még túl fiatalnak érzem magunkat, hogy hosszú távon legyen esélyem a teljes bizalom nélkül.
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e az ilyen bizalom és odaadás egy magamféle ember felé a mai világban. Nem csak a teste érdekel (bár arra sem lehet panasz), hanem az is, hogy vidám legyen és csak egyszerűen szeretni szeretném. Szeretném, hogy megölelhessem. Ez a lány szerethet-e tényleg annyira amennyire érzem?
Ui.: Biztosan sokan nem fogják megérteni, és azt gondolják majd, hogy "Mit nyafog itt ez a töketlen hülyegyerek?". Én ilyen vagyok, és igenis nem vagyok gyáva! :D
Simán lehet.
Viszont az az igazság, hogy egy leírásból sem téged, sem a lányt nem tudjuk megismerni, átlátni a gondolatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!