Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a kicsit elvont, kocka srácok?
Figyelt kérdés
A nem tipikusan helyes, szemüveges fiúk.2022. jan. 5. 12:03
1/7 anonim válasza:
Nem. De nem a kinezet, hanem az életvitel miatt.
2/7 anonim válasza:
Nem igazán. Én is az elsővel érték egyet. Ha nincs beszédtéma vagy állandóan csak kockulnánk, az nekem nem lenne megfelelő. Szeretem ha egy srácnak van élete, stílusa. A visszahúzódó palik nem az eseteim. De amúgy tetszenének, csak a belső az ami lényegesebb
4/7 anonim válasza:
Kocka= élettelen lol. Köszi lányok nem tudtam😂😂
5/7 anonim válasza:
Ja, mert az “elvont kocka” jelző után ez az első ami az ember eszébe jut
Ha az az élete, hogy játszik, én pedig nem szeretek, akkor nem illünk össze, ennyi
7/7 anonim válasza:
Régen gameltem, egy kocka fiúval nagyon kevés témám lenne, pedig én sem mozdulok ki olyan sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!